Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeněk Izer a jeho skvělé parodie úplně na všechno. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Izera mám rád, jeho humor, vtípky a Maňase... ale tyhle scénky bože... to je velká slabota a zoufalost. To se vrátil tak 15 let nazpět s takovou zábavou.. No doufám že se probere a zase to bude starej dobrej Izer. Jedna hvězdička je za sexy Šárku Vaňkovou. Reklamu, která hlásá potrháte se smíchy ... tak ta je hodně mimo. ()

jericho001 

všechny recenze uživatele

Škoda že Tv Pětka už skončila,protože tohle bylo jediny na co sem se koukal.Zdenda opět ukázal že umí a jeho scénky,skeče a gagy jsou opravdu skvěly.Jeho styl humoru mám opravdu rád a když dělal scénky jako pod lupou anebo čakryho makryho a jeho Koulllle nelžou tak to jsem opravdu nemohl.Sice někdy to bylo slabší,ale jinak spokojenost veliká. ()

Reklama

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Jako vypravěč vtipů je dokonalej, málokdo umí podat vtip tak jako on, ale tohle se nepovedlo. Čím víc se snažíš udělat srandu, tím více trapné to je (viz. Vaňková). Ale i tak, jsem se někdy dobře pobavila. Je to typicky izerácký, takže některé vejžblepty nemusím, ale úplnej odpad to není. První myslivecký díl byl vrchol humoru, žádný další díl už ho nepřekonal. ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Izer byl vždycky mistr v útoku na bránice diváků. Že jeho humor není nikterak inteligentí, vůbec nevadí. Naopak je sprostý, leckdy fekální, ale úderný. Izer prostě nemá konkurenci - podobný druh humoru na české scéně příliš není. Jeho scénky už od dob pořadu Na palmě, přes nejrůznější "bazary" se zkrátka staly legendárními a moc rád se na ně koukám znova - nikdy neomrzí. Jsem rád za tento nový pořad, kde mi snad vadí jen extrémně trapná Šárka Vaňková, která šíleně přehrává a působí na mě jako 12letá zkouřená puberťačka. Pořadu její účast spíše škodí. Ne všechny Izerovy gagy vždy vyjdou úplně na jedničku, ale většinou jsou naprosto skvělé. 75% ()

pytlik... odpad!

všechny recenze uživatele

I přesto, že Izera nemám rád, uznávám jeho tři kladné vlastnosti: 1. jednota formy a obsahu, neboť jako pánský úd (ten asijský piercingovaný) nejen vypadá 2.kontinuálnost, neboť už celá léta si stále drží stejnou laťku, bohužel pro něj ale proklatě nízko 3. upřímnost, neboť se svůj fekální humor nesnaží ani trochu maskovat, viz scénka, kterou jsem (bohužel) viděl, kde si ve skotské sukni velmi vtipně ulevuje do golfové díry. Mimochodem, v celém pořadu neustále dokazuje, že je patrně jediným člověkem na světě, který umí vykonávat intimní potřebu i ústním otvorem. Kompars se rozhodně nechce dát svým principálem zahanbit, Vaňková hezky imituje hloupou blondýnu z Na stojáka, pokud se tedy člověk soustředí pouze na intonaci a nevnímá význam slov. A jestli nějací zmatení uživatelé zde v komentářích tvrdí, že Izer je král české komiky, tak to tedy padám... To jsem se víc pobavil i tehdy, když mi můj zubař po půlhodinové námaze oznámil, že mi právě omylem vytrhnul jiný zub! ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama