Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdeněk Izer a jeho skvělé parodie úplně na všechno. (oficiální text distributora)

Recenze (83)

YURAyura 

všechny recenze uživatele

4/10 Dalo by se rict - serialovy Kamenak. Ovsem s podstatne lepsima vtipama. Izera jsem objevil az letos. Driv jsem se mu z predsudkovych duvodu vyhybal. A asi celkem zbytecne. Ne kazda scenka je sice vtipna, ale na Podlupou a Cestujeme po globusu se opravdu tesim, protoze je tam vzdy nekolik velmi trefnych postrehu. ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Izer byl vždycky mistr v útoku na bránice diváků. Že jeho humor není nikterak inteligentí, vůbec nevadí. Naopak je sprostý, leckdy fekální, ale úderný. Izer prostě nemá konkurenci - podobný druh humoru na české scéně příliš není. Jeho scénky už od dob pořadu Na palmě, přes nejrůznější "bazary" se zkrátka staly legendárními a moc rád se na ně koukám znova - nikdy neomrzí. Jsem rád za tento nový pořad, kde mi snad vadí jen extrémně trapná Šárka Vaňková, která šíleně přehrává a působí na mě jako 12letá zkouřená puberťačka. Pořadu její účast spíše škodí. Ne všechny Izerovy gagy vždy vyjdou úplně na jedničku, ale většinou jsou naprosto skvělé. 75% ()

Reklama

Eisenmann 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od pana Izera lepší záležitost. Bohužel je tenhle pořad trapný od začátku až do konce, mimořádně tu zazní dobrý vtip, který je tak nekonformně prohozen mezi scénkami. Pořad ještě trochu vyzdvihují nové a nové Izerovi hlášky. Vrcholem trapnosti tohoto pořadu je ovšem Šárka Vaňková. Její podání Izerova humoru je umělé, laciné a stupidní. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tohle byl můj komentář po zhlédnutí prvních dvou nebo třech dílů, faktem je, že Šárka Vaňková je pořád stejně trapná. Ovšem s každým dalším dílem se probouzí ten charakteristický Izerův humor, který jsem míval celkem rád, a tak když se podívám na další díl tak vím, že například "Pod Lupou" mě spolehlivě rozesměje už jen Izerovým imitátorským výkonem. Prozatím zdvihám na tři hvězdy. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Místy lehce kvalitativně nevyrovnaný, ale pořád je to klasický Izer. Nejlepší rubriky jsou jednoznačně "Pod lupou" a "Koule nelžou". Škoda jen, že Izer cílil v posledních spíš na kvantitu pořadů než na jejich kvalitu. Bohužel nejlepší léta (spolupráce s Dobrodinským) už jsou dávno pryč, ale naštěstí je většina tohoto kultovního materiálu pořád ještě na Youtube. I přesto jde ale o jednoho z nejlepších bavičů u nás. ()

Vivian 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně nevyrovnané. Miluju třeba rubriku Auto Moto kout, některé Izerovy hlody u nás zdomácněly, líbí se mi Izerův způsob humoru, ale asi spíš ten starý, z těch prvních pořadů, v poslední době to jde dolů... Šárka Vaňková (Buď in) je tragická, scénky se Zdeňkem Venclem nebo Milanem Pitkinem, sehrané podle provařených vtipů, jsou většinou bída... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama