Reklama

Reklama

TyTrubko

(pořad)
Komedie / Talk-show
Česko, 2012

Účinkují:

Daniela Alfonzová

Obsahy(1)

Ty největší hity, aktuální virály i dosud málo známé kousky! Naše videoblogerka Gr3tha zaručí, že se nikdy neztratíš v internetové džungli a nezmeškáš žádná vtipná videa. Zdroj: Óčko.tv (oficiální text distributora)

Recenze (17)

Detektiv-2 

všechny recenze uživatele

Nechápu tolik záporných hodnocení... To jsou v Česku všichni takový suchaři? Vždyť je to krátkej pořad pro srandu. Jde o to se zasmát a nečekat žádnou vážnost (jako asi všichni co dali odpad). Ty dva si ze sebe dělají srandu a pouštějí super vtipný videa, nechápu ostatní, co se odmítají bavit.. rozhodně si to zaslouží palec nahoru. ()

Reklama

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli má pořad 5 minut nevím, protože tak dlouho jsem nevyrdžel sledovat myšlenkový a slovní průjem rádobymoderátorky, která pouštěla nějaká nesmyslná videa... Zlatej Kotek s Mádlem. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Dala bych 10 odpadů! a pořád by to bylo málo. Pokud se tímto skutečně někdo baví (tím myslím upřímně baví), tak už je asi vážně čas na sebevraždu... P.S.: Měla jsem možnost vidět jen stupidně a fiflenkovsky se chovající "dámu" a doteď nechápu, jak mohou někoho takového vůbec pustit do televize. To je "vzor", panečku! ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nový pořad TV Óčko. Má to asi jenom 5 minut a pouští se tam různé videa z Youtube. Matyes nic moc, ale Greta je dobrá. ;) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama