Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Koule je Pětka – a taky komentované zprávy na Pětce, které „mají koule“. Ivo Šmoldas a jeho hosté nenechají na ničem niť suchou – takže suchý humor rozhodně nečekejte. Pořad, který naráží do současného dění jako demoliční koule – a nastavuje zrcadlo světu, kde pravda často chodí kanálem. Komentáře a zprávy, jaké na jiném kanále neuvidíte. Bez komentáře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Na TV Pětka od 20:00. Politická satira, ale dívat se na to, a hlavně pak na pořád ty stejné ksichty vážně moc nedá. Prý zbor našich znalců, aha, a na co je znalec třeba taková Štěpánová nebo Přenosilová? Šídlo, Komárek ml. atd - radši bez komentáře. Příliš mnoho až nezdravého sarkasmu a celkově trapnost a nuda. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel Ivo Šmoldas udělá z každého pořadu záležitost, která by uspala i morče, které poslední týden nepilo nic jiného než kávu. ()

Lyrik 

všechny recenze uživatele

Opravdu nejnudnější koparz, kterého jsem se zúčastnil. Měl jsem dostat příplatek za to, že jsem se s ohromnou vervou snažil nezívat .. :) ()

Lucius55 

všechny recenze uživatele

Chápu, že dosti záleží na zvoleném tématu a hostech, kteří o něm hovoří, ale zhlédnutých cca 5 dílů mě nepřesvědčilo. Občas sice nějaká drobná perlička padne, ale to nestačí. I když příjemně překvapil Martin Stropnický svou erudovaností, pohotovostí a nevtíravým vtipem, Veronika Žilková zase potvrdila svou jednoduchost hraničící s tupostí. Petr Vydra je tu někdy lepší v než Na stojáka a na ostatních je vidět, že se snaží být vtipný za každou cenu. Škoda... ()

Mukl007 odpad!

všechny recenze uživatele

Sakra, co to ta Pětka vysílá, to je kvalita nad kvalitu. Už aby zkrachovali, lepší mít o televizi méně, než tohle. ()

lugano odpad!

všechny recenze uživatele

Nucený slabý potlesk znuděného komparzu nad trapnými kecy jak se v ČR žije hrozně, neznalostí se ztrapňující protagonisté. Odpad ()

Reklama

Reklama