Reklama

Reklama

A dost!

(pořad)
Trailer
Publicistický / Krátkometrážní
Česko, 2012, 4–11 min

Obsahy(1)

Pořad internetové televize Stream zaměřený na kvalitu produktů, které kupujeme. Moderuje Jan Tuna. (5150)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Dharmma 

všechny recenze uživatele

Je fajn, že když něco zkritizuje, tak nabízí také jinou metodu. Nicméně některé informace jsou občas zavádějící. Stránka s emulgátorama je slušný nápad na buissnes a také mi moc nelahodí, ale to už není má věc a já sám se v těch éčkách i trochu vyznám (Navíc je tu těch stránek více.). Občas mi přijde že zveličuje některé problémy až zbytečně moc. Jsou to téměř 3*, ale dávám 2 a až se zase někdy podívám, tak třeba své hodnocení změním. ()

Meeryan 

všechny recenze uživatele

Jsem Tunovi dříve říkala don Quijote... ale dnes je pro mě hrdina! Držím pořadu palce, časy se mění... :) nenecháme se přece otrávit... Překvapila epizoda o vejcích, že se žloutky uměle dobarvují přes krmivo, musím pochválit epizody o Bubble Tea, toxických čajích, palmovém oleji... Jsem vděčná, že tento pořad existuje! ()

Reklama

ludva10 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že takovýchto pořadů by mělo být víc. Hlavně těch, kde se odhalují šmejdi a podvodníci. A co se týče testů, podle mne zase není dobré vždy věřit tomu, jak to dopadne v testu ( tento názor u mě přetrvává hlavně z dob, kdy začal dtest vydávat svá první čísla a podle mne nebyly testy úplně objektivní ). ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Nechápu pár věcí.. Jednak, že A dost! se dá najít na čsfd.. Ale tak budiž, jsou to krátké reportáže, někdo to točil kamerou, někdo to sestříhal.. Říkejme tomu teda krátkometřážní film (snad se tady ale pomalu nebudou hodnotit reklamy z TV!). Co ale nechápu více, je hodnocení uživatelů. Dokumentární pořad má coby klíčovou roli předaní divákovi informace. Přijde mi poněkud nefér se tady bavit o kameře apod. Je rozhodně jenom dobře, že někdo testuje výrobky a zboží za nás, že někdo informuje o tom, co nemůžeme sami z etiket rozpoznat (opravdové složení a poměry surovin).. Evidentně je ale obyvatelům jedno, jaké sračky do sebe cpou a jaké shity si domů kupujou za elektroniku, pneumatiky a podobně.. Hlavně zas nenadávejte v diskuzích všude možně, jak jste sami proti celému světu!!! ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

Pořad jistě potřebný a užitečný, ovšem pološíleně se tváříci a vystupující moderátor z toho dělá spíše jakousi grotesku, ze které mám poněkud rozpačitý pocit.// Po nějaké době hodnocení zvedám, protože pan Tuna se už viditelně zklidnil, na šílenosti a radikálnosti projevu dosti ubral a taky výběrem témat se pořad stále více a lépe strefuje do černého. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama