Reklama

Reklama

Bučkovi - slunce, seno, vesnice

(pořad)
  • Slovensko Bučkovci (více)
Reality-TV
Slovensko, 2013, 65 min

Obsahy(1)

Hvězdy slovenské reality show Farmář hledá ženu, bratři Tomáš a Jan, se vrací a tentokrát i s celou rodinou. Hlavou rodiny je maminka Anka, která se s ničím nepáře. Poznáte i svéráznou babičku, která ráda křičí, nebo otce Jana, který farmaření nesnáší, ale o to víc miluje jídlo. (TV Prima)

Recenze (68)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Za peníze ze sebe spousta lidí udělá ještě větší idioty, než jsou ve skutečnosti. Ale tak dlouho, na díly? To už chce navíc pomyšlení, že jste celebritami. No, svým způsobem ano. Jednu hvězdu pro mě za to, že jsem občasné sledování tohoto paskvilu vydržel. Další důkaz toho, že program televize je v některých večerech tragický. ()

Gromnir23 odpad!

všechny recenze uživatele

Co to je??? Rodina uječených buranů a jejich denní starosti, tohle je už opravdu pořad pro hašišáky. Nevím co je na JOJce za úchyláky, že je napadne tohle točit. Nezbývá než litovat kameramany, kteří s rodinou tráví celý den a hned za nimi je politování hodná práce ve střižně, kde nad tímto materiálem omdlévá hrůzou nebohý střihač. ()

Reklama

Nataniel73 

všechny recenze uživatele

Jedna z najhlúpejších reality show, ktoré vypustila hnojka do sveta. Ten mentálne retardovaný syn Jano s bravčovým ksichtom a vysokým egom si rozhodne nezaslúži priestor televíznej obrazovky. A jeho večne ukecaná matka taktiež nie. Narodiť sa do takejto rodiny tak asi predčasne ukončím život. Do toho táraj Hudák plus zopár úbohých žien, čo do toho šli. Tá jedna hviezda patrí samozrejme milej babičke, zrejme jedinej normálnej v rodine. 20% ()

*CARNIFEX*

všechny recenze uživatele

Chceli by sme takýchto relácii viac :) Potom si totiž človek veľmi rýchlo uvedomí, aký je vo všetkej počestnosti - "inteligentný". Bučkovci ako rodina, rozhodne nie sú "odpad". Je to proste klasická família, žijúca v tejto krajine, ktorá sa neštíti za pár €, prezentovať svoju vrodenú "jednoduchosť". Každopádne, názor užívateľa: "MichelSmith-a" : Nesporne zábava pre inteligentných, tých čo pochopili, že zložité filmy pre zložitých ľudí, sú už "out", pričom v dnešnej dobe, kedy vám z toho už jebe, a nespáchali ste samovraždu len preto, že čakáte pre pocit životnej útechy na smrť suseda, ktorého pes vám každé ráno osere trávník, je lepšie byt jednoduchý! :) - rozhodne stojí za zamyslenie. ()

MFJD odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je moc. Keby Jojka začala chodiť z domu do domu a z chalupky do chalupy po celom Slovensku, tak by to skončilo najskôr ako toto ale skôr by to skončilo, že by to išlo z väčšej p.či do ešte väčšej pi.i! No koho už zaujíma čo niekto robil pred dvaciatimi rokmi a vešal to niekomu na nos. Č o niekomu, celému štátu! Jojka s Markízou sú dve K.rvy za čias starého zákona. Len aby tiež nezhoreli ako oni dve (sodoma a gomora), lebo toto čo sa tu prezentuje nespĺňa IQ húpacieho koňa. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama