Reklama

Reklama

Killer Karaoke

(pořad)

Recenze (4)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí pár útržků na YT jsem se rozhodl sehnat si celou sérii. Musím říci, že je to fakt nářez. Steve-O je šílenej už sám o sobě a perfektně se hodí jako moderátor týhle ujeťárny. Úkoly jsou zajímavé, ulítlé, dobře vymyšlené. Já osobně preferuji elektrické šoky a procházku kaktusy, to jsou mé nejoblíbenější úkoly. Co se týče hodnocení, na víc jak 3* to bohužel nevytáhnu. ()

Miro_CZ odpad!

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem viděl pár dílů na youtube a musím říct, že český superstar a tomu podobný jsou oproti tomuto ještě na vysoký úrovni. Účinkující zpívají zatímco je namáčí do vody s hady, pouští na ně psy atd. Podle mě nechutnost. ()

haffen 

všechny recenze uživatele

Asi prvá spevácka súťaž ktorú som dokázal pozerať. Pri niektorých výstupoch som sa schuti zasmial. Nechcel by som... :D MorraEddie: ver tomu, že radšej nie. Vyhľadaj si Poľskú verziu a zmeníš názor. V Superstar je väčší adrenalín. ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Skvělej pořád,který uvádí Steve-O a soutěžící v něm plní úkoly plné nechutností a sebetrýznění při čemž za žádnou cenu nesmí přestat zpívat. No prostě bomba,není hudební číslo u kterého bych se nesmál. Jediné co mi zbývá je doufat,že se takový pořad rozjede i u nás. ()

Reklama

Reklama