Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po skončení 13. ročníku MFFKV (Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary) sešli se v opuštěném letním kině k poslednímu interview ředitel československého filmu Poledňák a populární festivalový reportér Horníček. Vznikla retrospektiva karlovarského mezinárodního filmového festivalu, jehož motto bylo - trvalé přátelství mezi národy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Svoji výpovědní hodnotu to jistě má a musel jsem uznat, že i když Horníčka moc nemusím i tady jsem se párkrát usmál. Vtipná byla například hra na klavír, kdy do klavírního koncertu kamera zabírala Horníčka přes klavír zuřivě jezdícího prsty po klávesách tam a zpět za soustředěného výrazu... Poté se kamera otočila přes Horníčkovo rameno a ukázalo se, že Horníček na zaklapnutém krytu kláves žehlí kravatu :-). Vtipné byly i rozhovory s králem Karlem (L. Lipským) . No a samozřejmě zde máme možnost vidět řadu hvězd tehdejšího filmu a filmů, jejichž názvy u řady z nich známe díky jejich legendárnosti dodnes. * * ()

sator 

všechny recenze uživatele

Dobrý humor nestárne.Spousty slovního humoru, hraní si s češtinou, slavní herci kteří přijali možnost blbnout... Ja malenkij šachťor-Horníček :) ()

Stegman 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to v Ponrepu promítli až po bloku krátkých dokumentů Momenty XIII. mezinárodního filmového festivalu (z toho bloku pak sestříhali tohle dílko - doplněné o pár scének s L. Lipským-Karlem IV.). Normálně by se mi to líbilo asi o něco víc, ale tady jsem dostal (můj oblíbený) Horníčkův jemný humor přímo v koňské dávce a v podstatě opakovaně... a toho bylo na mě prostě příliš. _______ Poznámka na závěr: Horníčkova krátká scénka s B. Blierem by se dala krásně zahrnout mezi úžasné Zachariášovy znělky MFFKV z nedávných let. ()

Reklama

Reklama