Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná soutěž pro milovníky tajenek, hádanek a luštění. Dva protihráči, užitečné ceny a hra o pěkné peníze, to je Česká tajenka! Kdo má hlavu otevřenou, správnou intuici a dobrý postřeh, ten má šanci odejít ze studia s plnými kapsami. Kdo rychleji vyluští známé i méně známé pranostiky, rčení a říkanky? (TV Barrandov)

Recenze (43)

Teapac 

všechny recenze uživatele

Až trochu kriminální vyzpovídání účastníku, kteří jsou opravdovými kriminálníky už jen proto, protože se do této soutěže přihlásili. Fofr tajenka - většinou s úplně nezajímavou informací. A pokud někdo nic neví tak celý štáb měl toto či ono na mysli. Podle pana Cibulky. Mě spíš nejde na mysli vysílání tohoto pořadu. Chápu, že je to odpočinkové téma pro naše starší spoluobčany. Já jim to přeji a nezatracuji tento pořad jen kvůli nim. A malé, ale opravdu malé plus, mají soutěžící, kteří mají přeci jen o trochu větší rozum při hádání tajenky než v konkurenčním kolotoči ( kde si myslím, že schválně vybírali to nejhorší z nejhoršího ). Jednu hvězdičku za naše starší občany. ()

kratajirka odpad!

všechny recenze uživatele

To, že jsou soutěžící neschopní a hloupí, to by až takový zázrak nebyl. Zázrak je však portfolio možných výher - větší braky a šunty prostě jinde než na Barrandově nedostaneš - možná už jen podomním prodejem, ale to už jest ilegální. Takže teď tuhle podomní aktivitu jede veřejně HomoCibCibCibulenka. Gratulko ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Křížení lušťovek mne nebaví, slizký Cibulka mi připomíná aktivního předsedu SSM a ještě k tomu jsem nikdy neměl k obědu křížovkářský slovník. Přesto bych v tomto pořadu patrně exceloval, neboť obtížnost otázek je evidentně přizpůsobena cílovému divákovi - tomu, který by ani netrefil do studia Risku a v Milionáři by skončil u toho, co je to ukulele. Ano, jsou to ty bulharské hory, ale to patří jinam. ()

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Vedomostná relácia najnižšej úrovne. Pranostiky, tajničky, krížovky ani porekadlá ma nebavia, teda koncept súťaže mi nesadol, ale to nie je ten najväčší problém - stačí, aby bolo prevedenie zábavné a zaujímavé a aby moderátor dobre viedol celú show a problém je vyriešený, bavím sa aj tak. Avšak forma bola maximálne nezáživná a reči moderátora otravné (videl som len Vlastu Korca, u ostatných moderátorov to môže byť inak), ale ani to nie je najväčším problémom. Najväčším kameňom úrazu je réžia spolu s dramaturgiou, ktorá je uchopená veľmi neprofesionálne + scenár, ktorý si evidentne neprešiel žiadnou kontrolou, keďže toľko chybných otázok a odpovedí, ktoré v súťaži zaznejú, sa len tak nevidia. Proste Barrandov no, televízne dno. ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Zlatý senilní důchodkyně v Kolotoči, tam alespoň musely vyvinout nějakou fyzickou aktivitu při roztáčení a udělaly tak něco pro své chatrné zdraví. Tady, krom toho, že v tajence se často skrývá nějaké to životní moudro nýmanda, kterýho taky neznám, nemusí dělat nic. Teda krom střílení písmenek nazdařbůh a snášení ulepených keců čtyřprocentního moderátora. Přešel bych to bez zájmu, stejně jako několikrát v minulosti, ale naposled mě zaujala hráčská dvojice: paní s výrazným nedostatkem důvtipu (zas jsem dneska kulišáckej diplomat) a pán s mejkapem a rtěnkou (to mi prostě nevymluvíte), kterej po Aleškovi házel vokem a nakonec, krom kosmetiky a poukázky na hadry, nejspíš vyhrál i (po)hlavní cenu. Jo a nějaký müsli tyčinky, kdyby po zásunu v zákulisí vyhládlo. No je to pane taškařice pro dementy, TV Barrandov se nám úspěšně stává novou Novou. Výborně! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Jedním ze soutěžících byl i youtuber Lukáš "Lukefry" Fritscher, ačkoliv ve své minulosti natočil videa, kde si dělal legraci z TV Barrandov a kritizoval jejího majitele. (Vitox)

Reklama

Reklama