Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Na začátku nekrofil, co píchá mrtvolu, pak si to rozdá na párty s obyčejnou holkou a ta se prakticky začne za živa rozpadat. Bylo to dostatečně nechutné a hnusné, aby to bylo právém označené za horor a jsem velice ráda, že zombie se s ní stal až na závěr, protože jinak by mě to ani s poloviny tak nebavilo. Viděno v rámci Výzva 2015 od PetrPan ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Námět pěkný, ale nic dalšího na tom dobrého není. Herci jsou snad nejhorší co jsem kdy viděla (nebo alespoň za hodně dlouhou dobu, protože horší výkon nepamatuju). Konec je fakt k popukání... nebo spíš k pláči... co má kdo radši. No, naštěstí je to docela krátké, takže se člověk nestihne nudit, i přes tu hrůzu, co vidí :-) ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Od Erica to vezmem ako recesiu a tiež ako tréning na ďalší prejav svojej existencie. Ak sa pokúsil priblížiť " THANA " tak to si nevystačil.Nemohúco nechápavé a uškriekané okolité, mimo diváckej únavy ničomu neslúžiace figúrky so (something wrong ) contract tmou, v ktorej aj tušiaci moron obrába infikovanú pôdu ( finalsex) a záverečný materinsko vybledlý tendenčný zombie overšleh takto získal certifikát kopírovanej nemohúcnosti.. Stačí pozrieť intro z THANA a CONTRA. Zámer bol očividne iný ! And the Winner Is...hel jes, ju nou. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Nesympatické vedlejší postavy a úplně tragicky zahraný "záporák" (a to je tam asi tak minutu) a pár divných blbostí asi moc nepodpoří ten poměrně banální námět, že holka dělá každodenní činnosti se stále zhoršující se divnou nákazou :). Co to ale vytáhlo bylo když už to v posledních tak patnácti minutách začlo být úplně přísně bizarní. A pak přijdou vtipné titulky :). Není v tom nic převratného, prostě klasický zuby, nehty atd. a velká většina postav je krajně protivná + navíc pár těžce retardovaných scének, ale s tím koncem jsem dokonce přemýšlela o **** :). ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Mladá lesba sa nakazí pohlavnou chorobou a začne sa pomaly rozpadávať. A to nielen fyzický ale aj psychicky. Zhruba prvá polovica filmu je správne nechutná a je to poctivý splatter horor jak sa patrí. V druhej polovici (ako to už tak vo väčšine nových hororov býva) však tempo filmu začne upadávať, pôvodná hustá atmosféra sa stratí a z filmu sa nakoniec stane tuctová vyvražďovačka so zombie pointou. Film zrážajú k podpriemeru aj nesympatické postavy ako napríklad vymletá matka hlavnej hrdinky, ktorá si myslí, že jej dcéra fetuje, pritom je očividné, že jej problémy sú ďaleko horšieho rázu. Z postáv je tu ale vyložene nechutná postava priateľky hlavnej hrdinky, ktorá vo filme otvorene vyhlasuje že nenávidí mužov. No aspoň že počas filmu dostane čo proto. K filmu sa dá dodať snad už len, že potenciálnemu divákovi vezme nielen chuť do jedla, ale aj chuť na sex (scénka s červíkmi). Jedno je isté: druhý raz už to vidieť nechcem. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama