foto

Ruben Pla

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fetish Factory
Los Angeles Overnight
XX
2016 Broken Vows
2015 Contracted: Phase II
Dementia
The Divine Tragedies
Turbotarantule: Láva poraženým (TV film)
2014 Chemical Peel
2013 Cheap Thrills
Contracted
Monstrpavouk
2012 Sunset Stories
2010 Insidious
Last Letters from Monte Rosa
Sex Tax: Based on a True Story
2009 Dead Air
Marriage, A (TV film)
2005 Detektiv (TV film)
2004 A Night at Sophie's
Bob Steel
Poslední bitva padlých hrdinů
2003 Silent Cross, The
Spanish Fly
2000 Obžaloba
1991 Oběť lásky (TV film)
1985 Fei fat yi man

TV seriály

2018 Vražedná práva (TV seriál)
Lahey v. Commonwealth of Pennsylvania (S04E13)
Will a Grace (TV seriál)
The West Side Curmudgeon (S10E01)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
Tajemství mořského dna (S06E23)
2010 Tráva (TV seriál)
Kácení a kleštění (S06E02)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2007 Studio 60 (TV seriál)
The Disaster Show (E17)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S06E01)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Julie Reno, Bounty Hunter (TV seriál)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Spravedlnost (S01E14)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
1993 Crime & Punishment (TV seriál)
1988 Tattingers (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace