Reklama

Reklama

One Direction 3D: This Is Us

  • Velká Británie One Direction: This Is Us (více)
Trailer 3

Hudební 3D film o momentálně nejslavnější chlapecké popové skupině One Direction natočil Morgan Spurlock, tvůrce kultovního dokumentu Super Size Me. Fanoušky a hlavně fanynky této britské kapely čekají strhující záběry z koncertních pódií i ze zákulisí velkolepých show. Chybět nebude ani komorní pohled do soukromí pětice sympatických mladíků. Skupina One Direction v roce 2010 patřila mezi favority britské talentové soutěže X Factor, do které se mladíci přihlásili individuálně a ž v jejím průběhu vytvořili skupinu. Dnes patří pětice Niall, Zayn, Liam, Harry a Louis mezi největší hvězdy mezinárodní hudební scény, prodali na 30 miliónů desek a jejich zatím poslední album „Take Me Home" se umístilo na první příčce hitparád ve 37 zemích. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (93)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Příběh od toho nečekejte, jde spíš o zběžně pojatou historii téhle britské skupiny. Divák má možnost nahlédnou do zákulisí vší té slávy a vidět to celé i z té negativní stránky, kterou popularita má. Snímek jsem viděla ve 3D a musím uznat, že některé efekty byly vážně povedené-hlavně při záběrech na koncertní vystoupení. To je ale asi tak všechno. ()

Wendy

všechny recenze uživatele

Ach ta ironie, že nám reklama před filmem říká, abychom film nezapomněli ohodnotit na ČSFD, když se polovina uživatelů neobtěžuje před hodnocením se na film skutečně podívat a/nebo přistupovat k hodnocení s náznakem vážnosti. Zdá se mi, že všechna tahle "vyspělá" hubební snobárna, kde lidé automaticky považují za sračku něco, co jiným lidem přináší radost, je více nevyspělá a ovečkovitá než ty "dvanáctileté holky", co tak rádi šikanujete. Dobrá práce! Jste CHLAPÁK! (/Jste dobrá, ti CHLAPÁCI vás teď budou brát vážně!) Jste cool v očích dalších lidí, co se neobtěžují zjistit, proč může One Direction zaujmout jiné! P.S. Ale co, pokud je pro vás v pořádku nerespektovat náctileté dívky nebo používat homofobní nadávky, váš názor pro mě stejně nemá velkou váhu. ()

Reklama

mkubalikova

všechny recenze uživatele

Toto není hodnocení filmu, na film se do kina nechystám, One Direction mě absolutně nezajímají, takže nevím, proč bych měla utrácet peníze za dokument o nich. Nicméně mě dosti pobavily dvě věci: 1. Film se během pár dní vyšplhal na první místo žebříčku nejrozporuplnějších filmů na ČSFD. To asi znamená, že film hodnotí pouze zamilované fanynky, které film viděly, ale jsou absolutně neobjektivní, takže dají 5*, nebo uživatelé, kteří film vůbec neviděli, ale OD jim připadají natolik odporní, že prostě dají odpad!. 2. Trailer pustili před promítáním Kick-Ass 2. Intenzita smíchu u jedné scény se tím pádem zdvojnásobila (modří už vědí). ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Další dílo, které je podhodnocené proto, že tu někdo musí zaujímat nějakou pózu á la One Direction stinks... Opravdu povedený film o momentálně nejpopulárnějším boybandu, vizuálně nádherný, ve 3D je to zážitek. Navíc One Direction jako superhrdinové - supernápad! Dav zpívajících fanynek v kině člověka prostě strhne a cestou z kina už se slyšíte, jak pobrukujete: "And we dance all night to the best song eveeer.." Z mého pohledu skvělý film, o opravdu talentovaných klucích (teda ten Liam má ale rozsah), který nemusí nutně zaujmout jen fanynky či fanoušky, ale i obyčejného člověka, který by zrovna potřeboval naladit na veselejší strunku. Tihle britští kluci to umí. PS: Nejvtipnější je, že ČSFD a IMDb opět ztroskotává na bídném filtru uživatelů, takže hodnocení stojí za prd. Rotten Tomatoes je rozhodně se svými 65%/76% objektivnější. http://www.rottentomatoes.com/m/this_is_us/ ()

BreHas26 

všechny recenze uživatele

Admini ČSFD by měli hodně uživatelů zabanovat. Rád použiji jednu ze svých hlášek: "Hateři zasraní". Lepší než "Michael Jackson's This Is It" to není, ale s klidem mohu říct, že jsem viděl velmi příjemný dokument o velmi fajn skupině. One Direction mám rád, dobře se poslouchají a ty úžasné nadávky na ně jsou k smíchu. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Současně s premiérou filmu byla na trh uvedena také nová voňavka kapely. (Sel.Miley)
  • Natáčení probíhalo v Tokyu, New Yorku a O2 Areně v Londýně. (Cheeker)

Reklama

Reklama