Reklama

Reklama

Kdo přežije - Krev není voda

(série)
  • USA Blood vs. Water
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2013

Obsahy(1)

Na Filipínách budou tentokrát soutěžit trosečníci proti rodiným příslušníkům. Soutěžící si musí poradit nejen s jídlem, pítím, ale především s drsnými podmínkami přírody celých třicet devět dní. Tato série byla natáčena na na filipínském ostrové Palaui v provincii Cagayan. Komu se podaří přechytračit a přelstít ostatní, přežít a získat titul poslední přeživší a vyhrát tak i jeden milion dolarů? (reich)

(více)

Zajímavosti (13)

  • Poprvé soutěž trvala 39,5 dne. Bylo to kvůli tzv. dni nula, kdy rodinný příslušníci spolu strávili půlku dne před startem soutěže. (Zix.)
  • V této sérii byla poprvé spálena nápověda ke skryté imunitě dříve, než byla rozbalena a přečtena, a to hned několikrát. (Chuppa)
  • Tato série je spojena se dvěma smutnými událostmi. Soutěžící Caleb Bankston tragicky zahynul nedlouho po odvysílání. Zemřel na následky úrazu při střetu s vlakem. Soutěžící Tině Wesson zahynul dospělý syn při dopravní nehodě, a to dokonce dva týdny před finálovým natáčením v L.A. Přesto se Tina i její dcera Katie posledního natáčení zúčastnily, včetně následného Reunionu. (DonQ)

Kdo přežije - Kaôh Rōng (2016) (série) (S32)

  • Tato série je pokládána za 32. v pořadí, avšak byla natočena jako 31. Přehození této série z 31. na 32. bylo proto, že scénáristé nechtěli vysílat sérii Brawn vs. Beauty vs. Brains (Síla, krása a chytrost) podruhé během tří sérií, jako to bylo u Blood vs. Water (Survivor Blood vs. Water (2013) a Survivor: Juan (2014)), jelikož fanoušci na to nereagovali dobře a série neslavila úspěch. (Radim1.)

Reklama

Reklama