Reklama

Reklama

Pan Čoko miluje

  • angličtina Mr. Choco in Love
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
Česko, 2011, 6 min

Režie:

Petr Marek

Scénář:

Petr Marek

Obsahy(1)

Pan Čoko ve své kuchyni předvádí doslova eskamotérské kousky. Objednávky se hrnou jedna za druhou a šéfkuchař je vyřizuje s vervou sobě vlastní. Přestože to vypadá, že kuchyň jeho pracovní nasazení „nepřežije", ve chvíli jsou na talíři vyžádané delikatesy. Příchod ženy v červených šatech však pana Čoko změní. Čaruje jeden chod za druhým, žádný z nich však není zákaznici dost dobrý... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Teda jako z vlastní zkušenosti vím, že vaření v restauraci je fuška, ale ty kousky, co předvádí zdejší kuchař, jsou přímo herkulovské. Jinak varování: Při sledování je možné chytit závratě z hýbajících se pokojů, předmětů, lidí. Pokud vlastníte kuchařskou čepici, zkontrolujte, jestli se vám v ní nezabydlela slepice nebo dokonce vepř. Můžete pojmout podezření, že lidé jsou bezpáteřní (doslova). Z té šílené hudby vás může brzo začít bolet hlava - díky bohu jen za těch 6 minut. A především nic z toho nezkoušejte doma, protože takhle zničenou kuchyň byste mít nechtěli. :) Jinak i závěrečné titulky jsou skvělé. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Láska prochází žaludkem, ale i kdybyste se posrali, tak to někdy nestačí. Pěkně na hovno, že nemůžu říct, jak to skončilo. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Hodně chaotický kraťas, ve kterém se kuchař zamiluje do věčně nespokojené ženy v restauraci. Ovšem způsob, jakým získal vajíčka, a ještě rovnou rozklepal, tak ten mě dostal:-) :-) :-) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama