Reklama

Reklama

Almost Human

Trailer 2

Obsahy(1)

Pred dvomi rokmi sa Mark Fisher (Josh Ethier) náhle, bez akéhokoľvek varovania stratil v prúde modrého blýskavého svetla. Posledný človek, ktorý ho videl nažive, bol jeho kamarát Seth Hampton (Graham Skipper). V mestečku však dôjde k sérii hrozivých, násilných vrážd a Seth nadobudne podozrenie, že Mark s nimi má niečo spoločné. Je celkom možné, že sa jeho priateľ vrátil spolu s tajomným zlom, ktoré sa skrýva v jeho vnútri a núti ho páchať desivé činy. (Incantator)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (52)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pokleslej nízkorozpočťák jedna báseň - celkem přirození a dobří herci, slušná porce brakových nechutností a gore, ale hlavně dokonale béčková zápletka o parazitickém šmejdu z vesmíru. Přesně něco takovýho jsem v neděli večer potřeboval, propláchnout si pěkně mozek, abych nemusel moc myslet na další tropickej pracovní tejden přede mnou. Tak dobře jsem si tohle zábavný horrorový scífko užil, že mu odpustím i hrůznou ručku, za kterou bych mu jinak napařil minimálně o hvězdu míň. Naopak s oldschoolovou kamerou plus zapracovat třeba ještě trochu na detailech scénáře a bylo by to nepochybně za bůra, tenhle žánr zbožňuju. A pozor, po závěrečných titulcích ještě následuje krátká scéna. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení, zvláště v tomto na kvalitní horory chudém období ... Jak někteří očekávali,skutečně tento horor hodně připomíná "oldschoolové" 70.kové a 80.kové flicky ještě z dob VHS. Zejména atmosférou, která je prostě kvalitní, je to nepříjemné, je to temné, je to sleazy, je to brutální ... Dějově nejde o nic jiného než o čistý slasher, ale "bodycount" je fakt vysoký a gore efekty a všelijaké "slizové nechutnosti" povedené. Přitom některé brutální scény jsou vidět, některé nejsou a to se mi třeba také líbilo. Film nepůsobí samoúčelně (i když samozřejmě samoúčelný je ...) a je to celé takové dobře nepříjemné. Jo, tady bych snesl klidně i dvojku ..a trojku ... :-) ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Chlapík jednej noci zmizne v prúde mimozemského záblesku a po dvoch rokoch sa z ničoho nič objaví v lesoch. Je však iný než predtým a ľudia okolo neho začínajú násilne umierať... Aj keď je toto krvavé béčko očividne inšpirované viacerými staršími klasikami, ktoré v priebehu projekcie prídu na myseľ, akosi to nevadí a tvorcovia z toho celkom dobre vystavali svoj malý kúsok. Ten možno zo začiatku až tak nenadchne, no postupne sa mení na kvalitne nekompromisnú, drsnú hororovú vyvražďovačku s temným sci-fi nádychom, ktorá skvelo graduje až do konca a láka k opätovnému pozretiu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PŘIDEJ SE KE MNĚ. MŮŽEME OVLÁDNOUT CELÉ TOHLE MÍSTO. MŮŽEME BÝT SPOLU. MŮŽEME BÝT STEJNÍ. MŮŽEME VLÁDNOUT VŠEM...“ /// To si takhle modrý světlo sebralo Roba. A pak i Marka. Za 2 roky se Mark vrátil… A já čekal Ufouny – místo toho stříká krev. K tomu se využívá kompletní(?) sortiment OBI, takže tu máme na jedný straně pestrost, na tý druhý – nudu. Trocha mimozemskejch serepetiček tu je (ale málo, fakt málo!), ale úplně nejvíc to připomíná horůrky let 80tejch. Ty levnější. Krvavej ,,náborář“ chodí po městě, balí si ty svý ,,zámotky“ a strašidelný je to spíš sledovat, než bych se bál. Někdy je kurevsky moc i 71 minut (+ ten kusíček na konci). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Neustále mi chčije krev z rypáku. (A ztratil se mi kámoš…) 2.) Rád sleduju při práci machra, co si levou rukou vyndat sekyru ze zad dokáže. 3.) Thx za titule ,,nipandelm“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že Almost Human je celkem povedenej nízkorozpočtovej Sci-Fi / Horor se sympatickou stopáží. Má celkem rychlý tempo a dokáže navodit patřičně tísnivou atmosféru. Krev teče a mrtvoly přibývají. Sem tam vykoukne i povedený gore. Stejně jako u Begos(ova) filmu The Mind's Eye se sice jedná o průměrnou, ale rozhodně nenudící zábavu. Myslím si, že o Begos(ovi) neslyšíme naposled. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama