Reklama

Reklama

Almost Human

Trailer 1

Obsahy(1)

Pred dvomi rokmi sa Mark Fisher (Josh Ethier) náhle, bez akéhokoľvek varovania stratil v prúde modrého blýskavého svetla. Posledný človek, ktorý ho videl nažive, bol jeho kamarát Seth Hampton (Graham Skipper). V mestečku však dôjde k sérii hrozivých, násilných vrážd a Seth nadobudne podozrenie, že Mark s nimi má niečo spoločné. Je celkom možné, že sa jeho priateľ vrátil spolu s tajomným zlom, ktoré sa skrýva v jeho vnútri a núti ho páchať desivé činy. (Incantator)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (52)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Skoro člověk, ale naplno zabijácký stroj, který nikoho nešetří. Chválím režiséra i scénáristy za tuhle poctu starým VHS filmům, které v té době brázdily vody domácností. Pocta je dána jak lookem, tak hudbou v pozadí, která je velmi depresivní a také scénářem. Musím také pochválit výborné gore efekty, protože se zde nekoná žádný digifest. A nakonec celkový drive filmu, který neupadá a drží se až do závěrečných titulků. Spokojenost. Sci-fi horor jak se patří. Ps. Zvuky vydávané ufony byly vážně cool. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Maine. Derry. King? Vesmírný cizopasník vede svou loutku takovým způsobem, že Zátoka pláňat bude brzy zbarvená do ruda, nadržené kladélko až na jednu výjimku využívá všech tělesných otvorů a stará dobrá sekyra je v akci jak za časů neklidného otce Brůny.. Kromě krve z toho stříká láska ke kultovním žánrovým kouskům, gore je na slušné úrovni a čekatele na after credits scénu možná pobaví, jak závěrečné titulky úporně nahání potřebnou délku pro festivaly. Jistě, jsou tam technické masařky, pokles tempa v prostřední pasáži a Begos se ještě musí učit jak na Věc, ale na debut klobouk dolů (pokud vám ho teda neustřelila brokovnice i s hlavou).. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dobré, nevidím tu nič, prečo by som to mal nejako extrémne kritizovať. Chlapík zmizne v mimozemskom svetle, vráti sa zmenený a začne vraždiť, svoje obete po smrti ešte kúsok "zmodifikuje" do želanej podoby, takže hlavné postavy bohužiaľ musia spacifikovať všetkých okolo seba. Je to pekne nakrútené, nie je to nudné, je to dostatočne akčné, gore je taktiež kvalitné, proste bezproblémovo zmáknutá hororová sci-fi vyvražďovačka. Herci sú síce poslabší (aj keď nemôžem povedať, že by ma nejako iritovali, navyše si nemyslím, že by tento film nejaké excelentné herecké výkony vôbec potreboval) a privítal by som možno ešte väčšie nasadenie, čo sa týka masiek, pretože jedno chápadlo, zámotky a mimozemský škrekot mi prišli predsa len trochu málo (navyše všetko tu už bolo), ale to už sú detaily, cez ktoré sa dokážem preniesť. V tej kope sračiek, čo každý deň vychádza, je to minimálne priemer. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pokleslej nízkorozpočťák jedna báseň - celkem přirození a dobří herci, slušná porce brakových nechutností a gore, ale hlavně dokonale béčková zápletka o parazitickém šmejdu z vesmíru. Přesně něco takovýho jsem v neděli večer potřeboval, propláchnout si pěkně mozek, abych nemusel moc myslet na další tropickej pracovní tejden přede mnou. Tak dobře jsem si tohle zábavný horrorový scífko užil, že mu odpustím i hrůznou ručku, za kterou bych mu jinak napařil minimálně o hvězdu míň. Naopak s oldschoolovou kamerou plus zapracovat třeba ještě trochu na detailech scénáře a bylo by to nepochybně za bůra, tenhle žánr zbožňuju. A pozor, po závěrečných titulcích ještě následuje krátká scéna. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Za mě osobně docela velké překvapení... O filmu jsem předem nic nevěděl a proto ani nic moc nečekal, ale tohle hororové sc-fi, které pobralo hodně inspirace ze sedmdesátkových a osmdesátkových klasik, stejně jako jejich atmosféru, jasně ukázalo, že stačí mít šikovného režiséra, který má jasnou vizi v tom, co chce natočit a může tak vzniknout film, o kterém se dá s klidným svědomím říct, za málo peněz, hodně muziky... ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama