Reklama

Reklama

Debilní kecy

(seriál)
Komedie / Krátkometrážní
Česko, 2012, 14x3 min

Obsahy(1)

Český YouTube pořad autorů Čeněka Stýbla a Erika Meldika, kteří si říkají Viral Brothers, si v jednotlivých zhruba tříminutových dílech berou na mušku debilní kecy určité skupiny lidí, jako jsou například kluci, holky, důchodci, matky nebo studenti. (PotterMan999)

Recenze (68)

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Všechno to začalo povedenými díly Debilní Kecy Pražáků, Debilní Kecy Holek (díl, díky kterému se stala "slavná" Lenka Kučavíková), Debilní Kecy Kluků. To jsou tři díly, které ViralBrothers vynesly nahoru a udělaly z nich celorepublikově známé týpky. Po nich přišli už méně dobré, ale pořád povedené díly Debilní Kecy, co KLUCI NEŘÍKAJÍ!, Debilní Kecy Čechů na DOVOLENÉ, Debilní Kecy, co HOLKY NEŘÍKAJÍ! a nebo Debilní Kecy na VÁNOCE či Debilní Kecy Studentů. Poslední díl Debilní Kecy Důchodců je už ale bohužel slabý odvar, kde člověk má co dělat, aby se vůbec u nějaké scénky aspoň pousmál, ikdyž ty hlášky i sednou. No, čeho je asi moc, toho je příliš. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Debilní kecy na csfd.cz? Pak už by tu mohly být k hodnocení vytvořeny i profily trailerů na jednotlivé filmy... Na jedné straně mého hodnocení Debilních keců stojí jednoduchý lidový humor a minimální intelektuální přesah, na druhé misce vah je pak reálný základ některých hlášek. Výsledkem všeho je pak průměrné hodnocení, protože nejde o originální nápad, ale zároveň mě některé díly bavily (Pražáci, matky). ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Krátke, výstižné a vo väčšine prípadov veľmi vtipné. Neviem či je na mieste aby bola séria 3 minútových youtube videí vedená ako seriál, ale keď už to tu je... Inak oceňujem sebareflexiu tvorcov, ktorí si zrejme pri posledných slabších dieloch(Psi,dôchodci) uvedomili, že to nefunguje tak ako prvé diely a nekazili sériu ďalšími zbytočnými pokračovaniami. Najlepšie: Debilní kecy učiteľov, študentov, matiek a samozrejme Čechov na dovolenke :) 75% ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu máme okopírovaný boom v podání české dvojice (aneb využití "proč sledovat zahraniční youtubery, když čeští dělají totéž), na druhou stranu je to mnohokrát vtipné, zasmál jsem se celkem dost, a taky nutno podotknout, že Pražáky nikde na světě nemají a psi byli taky originální. Opravdu těžké hodnotit. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

No... Když tu jsou tu věci od screen junkies, proč ne něco z domácího rybníčku.. Jen škoda, že tenhle konkrétní rybníček je už dávno vyloven, vypuštěn a nikdo se neobtěžoval nasadit nové ryby. Chtělo by to konečně zařadit novou kategorii, tv seriál zní v takovýchto případech nechutně honosně. Druhá hvězdička je ocenění toho, že Debilní kecy uspěly tam, kde měli - v poměru cena / výkon extrémně efektivní reklama. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Dílu "Debilní kecy psů" se dostalo pozornosti i v americké televizi. (PotterMan999)
  • Autoři inkasovali od objednatelů za virální videa částky v řádech statisíců korun, poté přešli k vlastnímu merchandisingu. (L_O_U_S)
  • Jejich videa mají několik milionů shlédnutí, nejvíce shlédnutí mají "Debilní kecy matek", a to k srpnu 2013 více jak 4 000 000. (PotterMan999)

Reklama

Reklama