Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pronásledování sériového vraha vede k nečekaným výsledkům. Vrahem totiž není obyčejný člověk. Je to upír! Nakonec se ho podaří zajmout. Jenže tady zlo a koloběh násilí teprve začíná. Upír je vystaven brutálním a nelidským experimentům. Hranice mezi lidskostí a šílenstvím se nebezpečně přibližují. (topr harley)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Demon Under Glass“ má celkem dobrý námět, ale provedení je špatné od začátku do konce. Akční scény jsou zde děsivě špatné, strnulé, hrozné. Emocionálně je snímek vyprázdněný, a to zde jsou scény, které se očividně snaží – až moc se snaží – o to, aby z toho emoce čišely. To se samozřejmě nepodařilo a snímek má strnulé tempo až do konce. Některé dialogy dokazují, že v dokumentu by vyzněly lépe, protože stejně se zde často jedna postavy druhé ptá na názor. Bohužel, takhle to vypadá, když má autor nápad, ale nedokáže tomu dát pořádnou formu. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Dva hviezdičky za dobrý nápad,ale ináč film nestojí za nič.A ťažko hovoriť o horrore,aj keď upír je tam hlavná postava.Film sa neuveriteľné dlho ťahá ,je strašne dlhý.Upíra odchytí zvláštne komando a dá ho na výzkum,ktorému šéfuje šialený doktor.Dajú ho do hermetický uzavretej špeciálnej rakvy,ktorá sa dá ovládať len z druhej miestnosti.A tak keď chcú robiť testy na tomto upírovi,tak rakvu diaľkovo otvoria a doktori ho testujú.Neskutočne dlhé lekárske vyšetrenia,ktoré pozná každý divák,odber krvi,skúška ostrosti zraku,odber moču(upír mal miesto moču krv)a kopa ďalších vyšetrení,skúška znášania bolesti atď.Dokonca mú dovedú aj štetku z ulice,aby skúmali aj jeho sexuálne reakcie.Upír ju samozrejme prefikne,ale potom štetka dostane strach,ale šialený doktor ju von nepustí a tak upír dostane aj čerstvú krv.Nič len nuda. ()

Reklama

Reklama