foto

Jean St. James

  • nar. 18.8.1956 (64 let)
    Kansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The American King - As told by an African Priestess
2018 Bad Tutor (TV film)
Rodinná tajemství
Shot to the Heart
Sorry for Your Loss
2017 Fena
Milenec na záskok
This World of Ghosts
2016 Monitor
Shangri-La Suite
The Sex Trip
2015 Chew
Helen Keller vs. Nightwolves
Hybrids
I Blame Monty Hall
Scout a její příběh
The Christmas Gift (TV film)
2011 Dobrý doktor
Poolboy: Drowning Out the Fury
2010 Bláznivá svoboda
Privileged
Repo
Vampire
2009 Alien Presence
Stellina Blue
2008 Beneficiary, The
Puberťáci milují sex
2007 Jediná dlouhá noc
2006 George Bush Goes to Heaven
Umění musí bolet
Úkladná vražda
2005 Záhadná žena: Zpěv smrti (TV film)
2004 Agentky D.E.B.S.
2003 Záhadná žena (TV film)
2002 Demon Under Glass
1998 Babylon 5: Řeka duší (TV film)
1997 Eight Days a Week
Motel Blue
The Big Empty
Vládce prokletých přání
1995 Safe
Ďábelský zabiják
1994 Exterminátor 2
Jako led
Lví drápy
Ray Alexander: Chuť na spravedlnost (TV film)
1992 Poslední tanec
Smrt jí sluší
1989 Teplý letní déšť
1988 Koktejl
Noční přízrak v poledne

TV seriály

2019 Why Women Kill (TV seriál)
I Killed Everyone He Did, But Backwards and In High Heels (E03)
2018 Kominského metoda (TV seriál)
Kapitola 3: Prostata se zvětšuje (S01E03)
LA to Vegas (TV seriál)
The Proposal (E15)
Parking Lot B (E08)
#PilotFight (E06)
K smrti trapný (TV seriál)
The Mattresses (S02E04)
Život beze slov (TV seriál)
ON THE R-O-- ROAD A-G-- AGAIN (S03E20)
2017 Jen špetka magie (TV seriál)
Just Add 1965 (S02E04)
2016 Rodinka na kousky (TV seriál)
Bite Flight Wing-Man Bonnie (S01E12)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Dům hrůzy (S07E06)
2015 Máma (TV seriál)
Cinderella and a Drunk MacGyver (S03E11)
2013 Mrcha od vedle (TV seriál)
The Scarlet Neighbor... (S02E09)
Franklin a Bash (TV seriál)
Captain Johnny (S03E04)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Tries Desperately to Win an Award (S09E03)
2010 Bratři a sestry (TV seriál)
Krátké setkání (S05E02)
2009 Lake, The (TV seriál)
Párty na klíč (TV seriál)
Svatební hostina Stennheiser - Pong (S01E10)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj úplněk (S08E13)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Dancing Lessons (S04E05)
2007 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Raději bych byl ve Filadelfii (S07E13)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Psychodrama (S02E04)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Giving Up the Ghost (S02E10)
Tráva (TV seriál)
Poslední tango v Agrestiku (S02E03)
Dr. House (TV seriál)
Sex zabíjí (S02E14)
2003 Run of the House (TV seriál)
Skin (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Duše v ohrožení (S06E07)
2002 The Nick Cannon Show (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Three Sisters (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Debutantka Lorelai Gilmorová (S02E06)
Advokáti (TV seriál)
Awakenings (S05E15)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Zab mě (S01E03)
Přátelé (TV seriál)
Rachel má asistenta (S07E04)
1999 Passions (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Láska je láska (S01E05)
1998 Felicity (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Jednou za čas (S03E03)
Melrose Place (TV seriál)
A Swing and a Mrs. (S06E20)
1997 Advokáti (TV seriál)
The Blessing (S02E03)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Žena v zrcadle / Elektrické křeslo / Rodinné setkání / Mstící kulka / Dům snů (S01E01)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Jen si sáhnu (S05E19)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Rozzlobená vesmírná panna (S02E04)
1995 Night Stand (TV seriál)
1994 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Nebožtík Paul (S02E12)
1993 Against the Grain (TV seriál)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Pálí (S01E10)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Frank a syn (S01E05)
Hunter (TV seriál)
The Reporter (S07E15)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1989 Anything But Love (TV seriál)
Hardball (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Něco zaplatíme, něco zapřem (S05E09)
1987 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
V televizním světle (S02E15)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky