foto

Jack Donner

  • nar. 29.10.1928 (89 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Haunted: 333
Unbelievable!!!!!
2014 2 Bedroom 1 Bath
Anatomy of Deception
Dumbbells
2013 New York Heartbeat, A
2012 My Funny Valentine
Night of the Templar
2011 J. Edgar
Underground
2010 All About Evil
Anderson's Cross
Privileged
2009 Gurdian
2008 Farm House
How to Be a Serial Killer
Zvláštní škola
Čtvery vánoce
2007 Brotherhood of Blood
Danielle Steelová: Přístav bezpečí
Přehlížený
Star Trek: Of Gods and Men
2006 Rodinné záležitosti (TV film)
2004 Obyčejní hrdinové
2003 Exorcism
First Watch
2002 Demon Under Glass
2001 Soulkeeper
2000 Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
Privateers, The (TV film)
1999 Family Tree
Retro Puppet Master
Stigmata
1998 Gideon
1997 Emissary: A Biblical Epic, The
1996 Johnny Mysto: Boy Wizard
1974 Black Starlet
1973 All-American Boy, The
1971 Night God Screamed, The
1967 Hotel
1963 Escape from Hell Island
1962 Hand of Death

TV seriály

2017 The Guest Book (TV seriál)
Story Three (E03)
Story One (E01)
2015 Con Man (TV seriál)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Počátek konce (S01E01)
2011 Zajatci předměstí (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2009 In Gayle We Trust (TV seriál)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Dědictví (S02E22)
Odložené případy (TV seriál)
Šílená po klucích (S05E09)
2006 Happy Hour (TV seriál)
Lovespring International (TV seriál)
2005 Freddie (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Rodney (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Kir'Shara (S04E09)
Doma (S04E03)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Spirála (S05E20)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Dobro proti zlu (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Shasta McNasty (TV seriál)
1998 Power Rangers In Space (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
1997 Conan (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1974 The Manhunter (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1968 Star Trek (TV seriál)
Případ Enterprise (S03E04)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Dokumentární

2009 Michael Jackson's This Is It

TV pořady

2008 Root of All Evil (TV pořad)
2003 Scare Tactics (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace