Reklama

Reklama

Yamada-kun to 7-nin no Majo

(seriál)
  • Japonsko Yamada-kun to Nananin no Majo (více)

Obsahy(1)

Shiraishi Urara je premiantka, zatímco Yamada Ryu studium horko těžko zvládá. Jednoho dne dojde k menší nehodě, při které se tyto dva protiklady políbí a vymění si těla. Záhy zjistí, že na vině je právě polibek a že s každým dalším se opět vymění. Na jejich tajemství přijde spolužák Miyamura Toranosuke, který jim prozradí, že ve škole je sedm čarodějnic, které za to jistě mohou. A tak musejí zjistit, kdo tyto čarodějnice jsou. (andiek05)

(více)

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Bavilo mě to, postavy byly správně ujetý a i nápad, že v každém novém díle se objeví jedna ze sedmi čarodějek, byl moc fajn, protože tak alespoň seriál příjemně utíkal. Žádné zbytečné protahování. Júsuke to byl sympatický (a to ho nijak zvlášť nemusím), Marija ještě hezčí než ve Switch Girl. Celou tu podivnou partu jsem si užívala. A navíc vážně je tu víc pus než ve všech japonských seriálech za celý rok. Nečetla jsem mangu, takže nesrovnávám. Pokud jste ji četli, chce to k tomu přistupovat bez očekávání, těžko to může v 8 dílech věrně zachytit všechno, co případně na manze milujete. Nenáročné, na pobavení, sympatické, s „magicky duhovou“ písničkou nakonec (= fakt se mi líbila, vždycky jsem při ní trdlila). Silné 3*. Přeloženo. ()

Zoey90 

všechny recenze uživatele

Silně z toho dýchá, že to je nizkorozpočtově natočeno, ale přiznejme si, že zápletka - pojďme se všichni líbat, ať máme superschopnosti, je tak střelená, že je až super. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Na to jaká je to blbost mě to dost bavilo. Není to nic nového ani obzvlášť originálního, ale je to opravdu povedeně střelené. I když nejlepší vtip byl stejně "odkaz" na jiný současně probíhající seriál. Je to přesně pro ty, kteří mají rádi šílený japonský humor a nevadí jim trocha toho trapného pocitu, že koukají na takovou blbost :D ()

Reklama

Reklama