poster

Deník Dity P. (TV pořad)

Publicistický

Česko, 2013, 26 min

  • chrispe
    ****

    Po shlédnutí prvního dílu mě napadla spousta věcí, které tu lidé píší - zvláštní hlas, vystupování, nespisovná čeština, (proboha!) ten vše zaobalující "děj", (který je hrán velmi nepřirozeně a uvádí některé lidi - rozuměj mě - do rozpaků) a neustále se opakující znělka. Ditu P. jsem do té doby znala jen z časopisu Albert (a taky jsem zaregistrovala její kuchařku), kde mě rozhodně zaujala a byla mi sympatická (tak jak může tvář z časopisu být). Možná proto, že jsem si ji představovala spíše jako křehkou květinku, byla pro mě její prezentace v televizi trochu šokem. Ale s postupujícími díly si zvykám na to, jaká je a docela se mi líbí. I to napodobování západních vzorů (jak tu někdo napsal). Doufám, že se i v televizi Dita více prosadí.(21.9.2013)

  • Cival
    **

    Noblesní a jaksepatří udržovaná šedesátiletá paní s krásnou kuchyní (a s nadměrnou fixací na babičku a maminku) vaří dobrůtky pro své vyhipstřelé přátele, tak aby to všichni viděli a záviděli, jak krásný život má. A kameraman se tou žranicí opájí, jak kdyby točil porno, v němž knedlík hobluje vepřovou panenku. V druhé sérii doufám ve více Marka P.(13.12.2013)

  • kitram71
    *

    Kdybych měla hodnotit úroveň a funkčnost receptů, asi bych dala za 4* - to bych ale hodnotila spíše knižní vydání na jiném webu. Mám-li hodnotit samotný pořad, musím, bohužel, vzhledem k jeho vývoji změnit své původní ohodnocení (2*) na usmolenou jednu hvězdu - odpad to vyloženě není, ale na víc tento pořad podle mého nemá :/(18.11.2013)

  • prkalil
    *****

    To je zvláštní, jak vidím někde více odpadů a pohrdlivých (kupodivu nejen mužských) komentářů, hned mě to inspiruje k trucakci. Navíc, když jsem včera zcela náhodou zahlédla kousek karlovarského knedlíku a šunkofleků, málem jsem dostala chuť si je taky uvařit. ... Ale teď seriózně a bez jakékoli ironie - Dita je borec. Její hlášky ji už u mě pasovaly na komika roku, vaří nepřeplácané dobroty bez ohledu na zdravotní policisty a je nenapodobitelně svá. Jak čtu zdejší komentáře, na její mimikry jednošší ženy v domácnosti jí skočili skoro všichni. No, já v prvních minutách taky, to přiznám. Ale prohlédla jsem. A musím složit hold též panu režisérovi - kamera zabírá vždy to, co zrovna chci vidět, nestává se mi, tak jako v mnoha jiných kuchařských pořadech, že na obrazovce je kecající kebule ve chvíli, kdy se na válu nebo v kastrolu děje něco zajímavého. Pročež kolezi - odhoďte předsudky a Ditu s jejím vařením si taky užijte. Ono je totiž - vytuněný!(2.11.2013)

  • Sinecod
    ****

    Ditu mám ráda už od časopisu Albert, který sem poprvé otevřela a pak už se jen těšila na další číslo. Je mi moc příjemná a sympatická a její vaření je takové vaření normální obyčejný ženy, t.j., žádné super rychlé krájení cibule, přičemž je každá kostička stejná, žádné profíkovské míchání ani supr obracení jídla do vzduchu. Celý koncept pořadu je mi zkrátka milý. Navíc sem si včera u dílu s krupicovou kaší vzpomněla, jak sem si jako malá v kaši dělala ostrůvky s největším kouskem kakaa a potůčky z rozehřátého másla. Bávííí!(7.11.2013)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace