Reklama

Reklama

R... Rajkumar

  • Indie र..राजकुमार (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva gangy překupníků s opiem spolu soupeří o nadvládu, když do vesnice přijíždí záhadný mladý muž Rajkumar (Shahid Kapoor). Díky své inteligenci a bojovým schopnostem se téměř okamžitě stane pravou rukou gangstera Shivraje (Sonu Sood) a stejně tak náhle se zamiluje do krásky Chandy (Sonakshi Sinha). To ale netuší, čí je dívka neteř a jaké s ní má její strýc plány. (rikitiki)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

V jednej oblasti medzi sebou bojujú dvaja narkobaróni, keď sa tam objaví neznámy cudzinec, Romeo Rajkumar (Shahid Kapur), ktorý ihneď po príchode do dediny stretne dievča, Chandu (Sonakshi Sinha), do ktorej sa okamžite zamiluje. Romeo sa pridá k jednému z narkobarónov a pracuje pre neho a popritom sa snaží získať Chandu, ktorá mu najskôr odoláva, ale nakoniec jeho šarmu podľahne a tiež sa do neho zamiluje. V tom okamihu sa všetko začne kaziť a Romeo musí o svoju lásku bojovať na život a na smrť s oboma narkobarónmi. Skvelý film, moja obľúbená spevavá, tanečná, zamilovaná klasika plná bitiek. Hudba je perfektná a tanečne film exceluje, ako inak, keď ho režíroval a scenár napísal Prabhu Deva. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezničitelný Shahid Kapur - zmlácený, probodnutý, postřelený, ohořelý, zatčený, sražený autem - a on pořád masakruje své nepřátele po tuctech a dává jim takový rány, že létají vzduchem jak hadrové panenky. Tady nemůžete uplatňovat logiku, protože s ní si film neužijete a budete se rozčilovat nad tím, proč, sakra, s tou holkou neutekl, nebo, jak je možné, že se celé týdny schovává v malé dědině, kde nemá žádné zázemí a přesto ho jeho protivníci nikdy nenajdou? Což je zbytečné. Tady jde o barvy, tance a emoce. Humor se střídá s akcí a s romantickými momenty. ______ Shahid Kapur se mi moc líbil. Jako poblázněný milenec, který postupně dobývá svou lásku. I jako mstitel. On se umí zadívat. Někdy dojemně a jindy tak vražedně, až z něj šel strach. Ve skutečnosti bych té holce poradila, aby mu okamžitě dala kopačky a schovala se. Protože se sice projevoval jako oddaný své lásce, ale když začal kosit protivníky, tak to dělal jako totální psychopat (viz seřezání strýce páskem). Slušný výkon podal i jeho sok Sonu Sood. Jejich závěrečná bitka trvala snad čtvrt hodiny, ale napětí si dokázala udržet po celou dobu. Zmlátili se teda fest. SHRNUTÍ: Když je tvůj milý ochotný za tebe bojovat, dej si bacha. Možná tě má opravdu rád, možná má ale jen rád rvačky. ()

Reklama

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Nečekaně výtečná akční podívaná a hlavně opravdu vtipná bez zbytečného pitvoření. To je výborné plus, na kterém stojí vše ostatní. Velké množství zajímavých nápadů a situací. Například to náhodné setkávání hlavního páru a dvoření se, zachraňovaní starého pána z hořícího domu, skvělá anglická básnička, vynořování z vody při modlitbě... Myslím, že každý si najde místo, které ho zaujme a upřímně pobaví. Bezpočet nejpravověrnějších indických bitek okořeněných výborným výkonem Shahida Kapura, kterému zdatně sekunduje Sonakshi Sinha a Sonu Sood v roli zamilovaného padoucha. Další silnou stránkou je hudba. Krásně roztančená, pohodová, humorná, pestrobarevná..., prostě parádní klasika se vším všudy. Zde mohu s radostí konstatovat fakt, že se nestřídá jen skladba za skladbou, ale hit za hitem. Osobně zbožňuji ten ženský part v písni, která následuje po setkání ústředního páru před chrámem. Úplně mnou projela vlna radosti. V mnohém mi film připomíná jednoho z mých oblíbenců - Rowdy Rathore. Zhruba dvě třetiny se mi líbily moc a uvažoval jsem i o pěti hvězdách, ale ta poslední část byla žel o něco slabší a postupně ztrácela onu předtím tak lehce nashromážděnou energii, což je velká škoda. Takže mi vycházejí jasné a silné čtyři hvězdy. Mohu fanouškům Indie, kteří vše neberou vážně a rádi se zasmějí, jen doporučit. ()

Reklama

Reklama