Reklama

Reklama

V bolestech

  • Kanada Afflicted
Trailer

VOD (1)

Hrůzu nahánějící hororový thriller nabízí příběh dvou nejlepších kamarádů, kteří se vydávají na životní cestu kolem světa. Jejich putování, které si krok po kroku natáčejí, ale brzy nabere nečekaný a zlověstný směr. Po pařížském setkání s neznámou kráskou jednoho z nich zasáhne tajemný virus. Tvůrci filmu si odnesli z Fantastic Festu ceny za nejlepší hororový film, nejlepší scénář i nejlepší režii a obdrželi čestná uznání na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu a na Mezinárodním festivalu fantastických filmů v Sitges. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (165)

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení! Příběh je sice poměrně předvídatelný, nicméně mě tenhle crossover filmů Contracted (2013) a Chronicle (2012) zaujal možná více, než oba zmínění. Bere si z nich to nejlepší, pěkně odsýpá a nenudí. Tam kde by jiné filmy raději končily, aby se vyhnuly zodpovídání otázek, jde Afflicted dál a odkrývá poměrně zajímavý příběh. Skoro bych měl náladu na další díl :-). ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Docela zábavný amatérsky natočený vampire movie. Asi vás to nějak zvlášť nepohltí, ale zase to není bůh ví jaká otrava. Ono to není prdel najednou změnit svůj život a od krásné brunetky dostat místo pohlavní nemoci tak trochu jiný dárek. Co s tím asi tak dělat ? Máte na výběr, zkusit brokovnici nebo se přizpůsobit. Rada na závěr, brokovnice nepomůže ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

To vyššie hodnotenie je zákonité, pretože FF filmov v poslednej dobe je akosi veľa a množstvo z nich je nepozerateľných. V podstate mi už lezú na nervy, ale ja to nevzdávam a čakám na nejakú výnimku. Stalo sa! Tu oceňujem tri veci.. Za 1. Ide o Kanadský film. Za 2. Po vizuálnej stránke (v niektorých scénach mi to pripomína Kroniku) je to prekvapujúco dobré. Za 3. Kamera je citlivá a zákonite sa až tak netrepe ako to už býva zvykom. Scenár teda nestrhne, prvú polhodinu som musel pretrpieť, ale cením si to nadšenie Dua Lee - Prowse, je vidno, že si to celé užívali a dúfam, že to nebude ich posledný projekt. Talent chlapci určite majú. P.S. O kvalite filmu jasne hovorí typické hodnotenie LIVINGDEADA - "horrorového fanúšika"... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nejlepší found footage horror, jaký jsem kdy viděl, lepší než REC, lepší než Blair Witch. Všechny ty avizované ceny, které tvůrci posbírali, jsou zasloužené. Tenhle film je tak skvěle udělaný, že jsem u něho spokojeně předl jako přežraný lev. Scénář, efekty, masky, exteriéry (Cinque Terre) - vše za jedna (tedy za pět). Jediné slabší místečko filmu je zmalovaná afektovaná čůza v roli upírky, která je hodně nevěrohodná; ale dá se těch pár okamžiků vydržet. Vydatná porce pokleslé zábavy pro všechny milovníky béček. A dokonce i s morálním poselstvím - uvědomělí upíři totiž s oblibou vyssávají sadistické prcačkáře. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Některé pasáže ve mě vyvolávaly úsměv, smích a pošklebky na adresu holohlavého japončíka, ze kterého se stal novodobý Hercules a Chuck Norris v jednom. Což tvůrci určitě nechtěli, takže toto nebyl určitě film určený pro mě. Nebudu zde více špekulovat a slovně hodnotit. Byla to zkrátka blbost, kterou si už nechci nikdy pustit. FF mě tentokrát neoslovil. 40% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Derek (Derek Lee) a Clif (Clif Prowse) zveřejní vysoce usvědčující video, na kterém se vloupají do krevní banky a ukradnou sanitku, aniž by si uvědomili, že to k nim přivede policii. Později Derek živě přenáší své mučení Maurice (Benjamin Zeitoun), aby přilákal Audrey (Baya Rehaz), aniž by si uvědomil, že policie bude moci záznam použít k jeho nalezení. (Johnny.ARN)
  • Je velmi nepravděpodobné, že by byl INTERPOL přizván k vyšetřování Derekových (Derek Lee) a Clifových (Clif Prowse) zločinů v souvislosti s incidentem v krevní bance a sanitce. Samotný fakt, že cizí státní příslušník spáchá trestný čin, ještě neznamená, že je zapotřebí mezinárodní policie. Když už, tak by INTERPOL mohl pomoci navázat spojení s kanadskou vládou ohledně předchozí trestní minulosti těchto mužů, ale nezastával by aktivní roli při vydávání zatykačů. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama