Reklama

Reklama

UFC 166: Velasquez vs. Dos Santos 3

(pořad)
Sportovní
USA, 2013

Účinkují:

Joe Rogan, Dana White

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 19. října 2013 v Toyota Center (Houston, Texas). Na hlavní kartě se sešlo pět zápasů.
1) Darrell Montague vs. John Dodson
2) Gabriel Gonzaga vs. Shawn Jordan
3) Diego Sanchez vs. Gilbert Melendez
4) Daniel Cormier vs. Roy Nelson
5) Cain Velasquez (c) vs. Junior dos Santos (UFC Heavyweight Championship) (TheSpearCZ)

Recenze (4)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Dodson (2) vs. Montoque 4,5* Pěknej krátkej strikovej zápas s parádním K.O. Dodson je fakt rychlý zvíře. Ty salta na konci pobavili................ Gonzaga vs. Jordan 4,5* Ještě rychlejší KO než v předchozím zápase............. Mendez (2) vs. Sanchez 5* Luxusní stiková krvavá podívaná. Celou dobu svižnej zápas. Ta tržná rána nad obočím vypadala fakt brutálně. Oba borci do toho šli na plno.Ke konci zápasu hodně drama. Poraženému bych to hodně přál za jeho odhodlanost jít do toho do poslední vteřiny. Zápas, kterej zvedal ze židle, opravdová lahůdka............... Waldburger vs. Amagov 4* Další pěknej strikovej zápas ukončenej rychlým KO................ Cormier (2) vs. Nelson (9) 3,5* Zápas takovej hodně opatrnej. Připomínalo mi to Cormier vs. Mir. Roy zde nic moc nepředvedl. Cormierovi zápasy mě zatim moc nebaví, přijde mi, že je to opatrnej bodíkář. Z tohoto duelu jsem spíš zklamanej .............. Velasquez (c) vs. Dos Santos (1) 5* Tento zápas je v jedný režii pořád u pletiva. Hodně dlouhá tvrdá krvavá záležitost. V jednom kole skoro KO a neuvěřitelný únik konce zápasu. Takovejch tvrdejch ran dostat a nejít do kopru, to je neuvěřitelný. Sice je zápas jednostrannej, ale úcta poraženému.Od začátku do třetího kola nic moc, ale pak je to fantastická podívaná ukončená TKO. Poražený měl ještě chuť vtipkovat, neuvěřitelný!!! .......... Až na toho Cormiera všechno mazec zápasy. Zápas večera určitě Mendez vs. Sanchez. Zápas o titul taky mazec, ale až od půlky. Velasquezuv styl natlačování na pletivo už začíná být taky dost ohranej a zachvíli začne nudit. Celkově event pecka a dávám 95% :) ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z TOP5 eventů UFC. Možná i nejlepší! Melendez vs. Sanchez- řikam vám, že u tohodle fightu jsem málem chytil infarkt. Už hodně, ale hodně dlouho jsem se nezvedl během fightu a začal před televizí skákat, mlátit do vzduchu a tleskat. Naprostej zážitek. Měl jsem z toho husinu co ti dva borci předvedli a PODLE MĚ TO MĚLA BÝT REMÍZA NEBO NC. Sice je pravda, že Melendez toho neschytal ani náhodou tolik jako Sanchez, ale to co předvedl Sanchez byla dokonalost. Roy Nelson mě hodně zklamal. Asi už je starej. Imho má hodně slabou fýzu. Gonzaga vs. Jordan jsem fandil Jordanovi (asi i kvůli tomu, že při nástupu mu hrála jedna z mých nejoblíbenějších písní od Johnnyho Cashe) Dodson vs. Montague - Dodson je hroznej magor rychlej. Ale Montague se předvedl v prvním zapasu myslím obstojně. Jen by měl vylepšit krytí. a Dos Santos vs. Velasquez - výbornej fight, ale bohužel jsem to tak čekal. Junior toho vydržel opravdu hodně, ale myslim, že to vzdal. Sice si nemyslím, že hned v prvním kole, ale vzdal. Velasquez si to zaslouží. Fandil jsem mu Tak teď je čas na prelism... ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Jedna z největších řezničin v historii UFC. Cain Santose doslova sešrotoval. Následky z toho rubber matche se na Dos Santosovi projevily až v posledních zápasech, kdy už je znát, že už to není on. ()

Reklama

Reklama