Reklama

Reklama

Poté, co úchylný milionář brutálně zavraždí manželku geniálního doktora, rozhodne se doktor za každou cenu pomstít. Na černém trhu koupí mladou feťačku a začne ji trénovat pro jedinou misi - proniknout k přísně střeženému milionáři a zabít ho.
Japonský snímek na hranici akčního filmu a splatteru je postaven z velké části na herečce Asami, která má na svém kontě již několik obdobně zaměřených děl. (Tamten)

(více)

Recenze (34)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V podstatě se shodu s komentářem George Stobbart(a). Jen dodám, že jsem rád, že to nebyla šílenost ve stylu The Machine Girl, ale na druhou stranu jsem od tohoto kousku čekal něco víc než čím nakonec byl. Navíc část filmu kde se bývalá smažka zaučuje v chladnokrevnou killerku nudí a místy to vyznívá komicky. Průměr. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně násilný Japan Shock revenge thriller! Spousta krve, nahoty, sexu, nekrofilie no uff pro běžného diváka velmi těžce strávitelná záležitost, ale kdo je otrlý jako já, tak klidně do toho. V rámci revenge žánru film určitě nedělá ostudu. Ovšem story, herci a vše ostatní stojí za prd, ale to se zde dalo čekat. 60% ()

Reklama

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto stupidní, poloamatérská debilita.Nevaděj mi šílený a ujetý náměty, nevadí mě brutální násilí a dokážu překousnout i nechutnosti, ale to by režisér nesměl být idiotský kretén.Scénář je tuna nesmyslných píčovin, nemá cenu je vypisovat všechny, to bych tu vypsal bychli jak 50 odstínů šedi, ale zmiňme tu nejpodstatnější.On totiž hlavní hrdina potřebuje cvičit vražedkyni, protože se k hlavnímu zmrdovi nedá dostat, proto do ni zašije zbraň a ona se pak musí rozříznout a tou zbraní je pokosit.....ehm.Hlavně že tam pak v klidu stojí a střílí po tom autě, takže mu stačila jedna bazuka a sejmout je, když příjížděli na místo, nebo když ta hnusná píča začne ty lidi kosit v tom doupěti nekrofilů, tak jí mohli sejmout asi desetkrát, ale vždycky čekali až je sejme, v klidu si zamíří atp.Taky je super, že se nabušeným zabijákem stanete po tahání pneumatik do kopce.Námět byl příjemně debilní, ale když je režisér totální čurák bez talentu, scénář je stupidnější neš Miloš Zeman a všechno to okořeníte rockově/synťákovou hudbou z jak druhořadýho fekál porna ve stylu Hluboké hrdlo, máte zaděláno na nejdebilnější film tisíciletí.Takovýhle tvůrce bych bez milosti střílel.0%. ()

Fr odpad!

všechny recenze uživatele

,,NEKOUPIL JSEM SI TĚ A NEZACHRÁNIL JEN TAK PRO NIC ZA NIC. ZACHRÁNIL JSEM TĚ, ABY SES STALA MÝM NÁSTROJEM. V MÝCH OČÍCH NEJSI LIDSKÁ BYTOST. JSI MŮJ NÁSTROJ. VYCVIČÍM Z TEBE PRVOTŘÍDNÍ VRAŽEDKYNI...“ /// Čekal jsem notnou dávku parádního ujetýho japonskýho gore výplachu. Místo toho – laciná (v mnoha směrech spíš amatérská) sračka! Pardon – filmařina. Jsem votrlej divák, ovšem tyhle herecký kreace mě budou strašit dlouho. Hned po tom tempu, kterým se vypráví příběh vo hovně. Teda dva dementi vyprávěj příběh, jak doktor … stvořil Mayumi. Doktor tvoří, cvičí (čekám, kdy k tomu začne hrát ta hudba z Rockyho – víte co myslím, to tudůdá, tudůdá...). A vono nic. (teď nevím, jestli je to dobře nebo špatně…) Tohle točili Američani převlečený za Japonce. (nebo jiní sráči!) Tohle totiž nemá s těma krásnejma(?) ujetejma kravinama nic společnýho. Navíc ta Japka není ani hezká, ani sympatická, ani… prostě ani. (Ani když mává bobříkem.) A tak, když po hodině jdeme do akce, su vod krve víc než vona, páč zkouším, jestli mám podobnou výdrž. (navíc musím čumět na tuhle sračku, takže vlastně vedu!) Hurá! AKCE! Ne, ne… je to stejně strašidelný, jako to předtím… (Navíc přibydou další dva neherci.) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se točit ,,Jak vycvičit fetnu 2“. 2.) Jsem členem tajnýho spolku ,,mrdači mrtvol“. 3.) Potřebuju zjistit, jak ve starý ukrejt bouchačku. 4.) Thx za titule ,,mevrt“. /// PŘÍBĚH Odpad! HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Doktor, ktorému sadistický milionár zabije ženu sa rozhodne pre netradičnú pomstu. Zmocní sa mladej ženy, vytrénuje ju na profesionálnu vrahyňu, implantuje jej do tela zbrane a ponúkne jej slobodu, pokiaľ sa jej podarí splniť úlohu a pri tom nadobro nevykrvácať. Bizarný, brutálny a špinavý, japonský revenge počin, ktorý sa pohráva so svojim subžánrom a snaží sa zo svojej jednoduchej podstaty vytrieskať viac. To sa mu občas aj darí, navyše ponúka pestrú paletu postáv na ktoré divák nezabudne (hlavný záporák je top psycho!) a emotívny príbeh zaliaty v množstve krvi. Ale na druhú stranu; nič ma v tom nenadchlo až tak moc, aby som mal potrebu hodnotiť vyššie. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama