Reklama

Reklama

Divošky

(pořad)
  • Česko Divácké zprávy
Publicistický
Česko, 2013, 15 min

Obsahy(1)

Zprávy z nejzajímavějších záběrů od vás! Díváte se, sledujete, natáčíte a my vše odvysíláme, abyste se mohli opět dívat. Stačí se jen zapojit a sdílet. (oficiální text distributora)

Recenze (75)

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Chtělo by to upravit informace o pořadu. Není to "publicistický" a netrvá 15 minut. ¤:¤ Co k tomu napsat, co ještě nikdo nenapsal ..... Asi nic. Upoutávky během večera prozradí všechny videa a navíc jsou některé videa z YT už dávno provařená ( i několik let ) Naprosto zbytečný pořad. Navíc Tomáš Kraus je debil. ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem se k tomu nachomejtnul, dneska... uváděl ten pán, co si asi myslí, jak je úžasně vtipnej (mimo jiné). Hmm, tak to je teda matroš. Vynechám-li z toho zvířátka, tak je to debil, blbeček, debil, blbeček, jenom támhle v poslední řadě, to je jediná výjimka, sedí....modří asi už vědí. Hlavně, že Budu na Primě....tywoe.... ()

Reklama

sans.sourire odpad!

všechny recenze uživatele

Divošky, hned ze začátku řeknu, že tohle nebude moc pozitivní komentář. Jak se to vůbec může nazývat zprávy? Dle mého názoru je to jen nějaký shluk trapných videí, které by měly každého rozesmát. Určitě se u toho smějete, ale ne těm videům. Spíše tomu, jak tohle vůbec někoho napadlo. Kéž by investoval někdo čas místo téhle blbosti normálním zprávám. V pořadu nevidím žádný smysl, je to podle mě ztráta času. Prostě trapné. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Mně přijde základní myšlenka dobrá - po hlavních zprávách, které bývají mnohdy tragické a negativní, je to výborná chvíle pro uvolnění a pobavení. Ovšem mohla by tam fungovat nějaká cenzura nebo dramaturgie, která vyhodí příspěvky typu "moje stará ukázala faldy" - ano, ty zprávy si tvoří diváci sami, ale přece jenom nějaká soudnost a meze... ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Ty skeče se zvířatama je spíše roztomilé než vtipné, jenom jak tam leží a běhají, atd. Vtipnější v téhle oblasti byl Exploziv od Barrandova. Tady ale zbožňuji ty komické zvuky, co se objevují při scénách padání, lítání, kousnutí. Přesně ty zvuky a v tom podání, kvůli kterým zbožňuji třeba Psa Filipsa, Méďu Béďu, Scooby-Doo či Kocoura Cliffa. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama