Reklama

Reklama

Evanescence: My Immortal

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2004, 5 min

Režie:

David Mould

Hrají:

Amy Lee

Recenze (8)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Veľmi citová záležitosť a tie emócie vyjadrené klipom som si prežíval s tým a tiež v spomienkach. Veľmi silné a nadčasové, škoda, že tomu chýbala tá povestná čerešnička na torte, ale bolo to veľmi vkusné. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Nádherná skladba i klip. My Immortal však téměř vůbec neposlouchám, je to tak krásná píseň, až z toho člověka bolí srdce:) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

K prevažne jemnému songu ( záleží od verzie ) sa natočil aj podobne melancholický kúsok, ktorý pôsobí silným dojmom hlavne so spojením titulnej skladby. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (7)

  • Pieseň napísali speváčka a klaviristka Amy Lee a gitarista Ben Moody, keď mali len 15 rokov. Text piesne odkazuje na ducha, ktorý prenasleduje spomienku na smútiaceho milovaného človeka. Lee to pri písaní textu považovala za Moodyho pieseň, pretože síce prispela "trochou textu", ale pieseň nemá pre ňu osobný význam. (Arsenal83)
  • Amy Lee povedala, že video „je celé o odlúčení“ a chcela, aby „zobrazovalo skutočný ľudský smútok“. (Arsenal83)
  • Singl z debutového studiového alba „Fallen“ (2003). Videoklip s tématem osamění natáčel režisér David Mould v Barceloně a jako by tušil, že krátce poté opustí skupinu kytarysta a skladatel Ben Moody. (rafix)

Reklama

Reklama