Reklama

Reklama

Světově proslulá kuchařská soutěž, přísný Gordon Ramsay jako jeden z porotců, a fenomenální kulinářské talenty ve věku 8 až 13 let... Čtyřiadvacet nejtalentovanějších dětských kuchařů z celých Spojených států vaří na úrovni, která vám vyrazí dech. Poradí si s kulinářskými výzvami, před kterými by mnozí dospělí zahodili vařečku a utekli z kuchyně. Mladé talenty se utkají v prvním kole prestižní soutěže, která jim může otevřít dveře do světa špičkové gastronomie. Před zraky tří uznávaných šéfkuchařů musejí uvařit jídlo, které je posune do dalšího soutěžního kola, anebo pošle domů. Jen polovina z nich si zaslouží výsadu dál nosit bílou zástěru se svým jménem. Soutěž plná nadějí, radosti i slziček a hlavně napětí až do poslední vteřiny – to je americký Master Chef Junior. (Česká televize)

(více)

Recenze (36)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nevím, kterou sérii dávalo ČT Déčko v lednu a únoru 2019, ale přišlo mi to trapné. Jako některá děcka vařila skvěle, ale nemohl jsem se zbavit dojmu, že - podobně jako třeba u Chopped nebo IronChefa a podobných jiných soutěží je vítěz dán předem a dá se předem docela dobře odhadnout, protože bude protežovaný a tam, kde druhé čeká kritika, u tohoto se přimhouří oči. Možná jde o to, který tatík dá víc do pokladny producentské televize. V dané sérii bylo jasné, že Alexander bude první, neb on byl to protežované dítě a jeho samolibý a sebestředný úsměv také mnohé napovídal. Přitom poslední dvě kola zkazil, co mohl a moc se nepředvedl. Celé je to prostě nahrané a v nějakou nezávislost a objektivnost pořadu nevěřím ani za mák. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle mi třeba hlava absolutně nebere a v porovnání s Master Chef Česko, jsou naši kuchaři jen srandovní amatéři, protože co tady dokážou ty děti, to je neskutečný. Dynamická soutěž s roztomilými dětmi, kteří září za sporákem jako sluníčka a kouzlí nejen zázraky na talíři, ale i úsměv na Gordonově tváři. Občas se fakt neudržím a ukápne mi slzička, když jich maže tolik domů. Škoda, že titul je jen jeden no. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Takhle, ono to není špatné, ale připadá mi, že vítěz je vybraný předem a je to i dost znát po celou soutěž, takže někomu fandit tu pak pro mě ztrácí smysl. Viděl jsem celou první sérii a tam už od prvního dílu bylo jasné, kdo to celé vyhraje, bohužel to byl taky ten nejnesympatičtější a nejarogantnější. A na rozdíl od Pekelné kuchyně, kde málokdy vyhrál ten, komu jsem fandil, tady mě to nenavnadilo, abych sledoval další série. Viděl jsem pár dílů, když nikde nic nedávali a neměl jsem co dělat, což bylo asi třikrát, takže asi tak. 3* ()

major.warren 

všechny recenze uživatele

No, prostě skvělé! Ramsay, Bastianich a Elliot jsou skvělí a ty děti taky. Koukám na každou sérii a není, co vytknout. To co umí tyhle děti, by se měla většina kuchařů na světě učit. Vynikající a kouknu se mnohem radši, než na českou verzi, která však v letošním podání s Forejtem, Kašpárkem a Punčochářem má konečně něco opravdu do sebe:-). ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jasně, vybrané dětičky prošly těžkou selekcí a do pořadu se dostala už i tak dětská kulinářská elita. Přesto když jsem dnes náhodou viděl jeden z dílů a sledoval jak devítileté a jedenáctileté dětičky vyvařují neskutečné záležitosti musel jsem smeknout. A viděl jsem, že občas i Ramsay byť je to krom kulinářství i dobrý hérec občas oněměl při ochutnání. Občas to bylo vidět v jeho pohledu na dotyčné dítko, zatímco jeho chuťové pohárky slastně sténaly. O to smutnější je pak selekce během pořadu. Slzu zatlačí při vyhazovu i nejeden účinkující v tom dospělém formátu natož malé děti zde. Přesto tady opravdu platí, že i tak mohou jít domů s hlavou vztyčenou ! No a já co jsem to vlastně chtěl?... Aha, udělat si míchaná vajíčka - snad je nepřipeču... Dávám za 4 lžíce opepřené majonézy. * * * * ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama