Reklama

Reklama

Applikace

(pořad)
Publicistický
Česko, 2014, 26 min

Obsahy(1)

Magazín o novinkách ve světe mobilních aplikací. Testy, recenze, rozhovory, novinky, tipy, triky... Proměňte svůj telefon nebo tablet v našlapaného pomocníka! To nejzajímavější ze světa aplikací! Moderuje M. Tuček a I. Frühlingová. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

URBAN 

všechny recenze uživatele

No je to dobrý projekt , ale myslím si že to na obrazovkách nebude dlouho protože to není zrovna téma které by mohlo zajímat více lidí , ale spíš takové užší publikum a navíc ústřední dvojici to zrovna dvakrát neklape . A ikdyž já do užšího publika nepatřím dívat se budu , ale jen kvůli toho co kdyby tam bylo něco co by se mi mohli líbit a neznal bych to . ()

Interhofer 

všechny recenze uživatele

Na začátku bylo vše super. Moderátorská dvojice Mikoláš – Iva fungovala dokonale. Pak to šlo z kopce a pak přišla nová dvojice Dominik – Aleš. Dominik ještě docela ujde, ale Aleš musí být experiment, který divákům ukazuje, že moderátorem může být jakýkoli idiot, který vydrmolí souvislou a občas i trochu inteligentní větu. ()

Reklama

Harry_ 

všechny recenze uživatele

Iva v průběhu roku 2015 zmizela, ale Tukan utáhne pořad v pohodě sám. Je to nyní mix aplikací, technologií, gadgetů, rozhovorů, mobilů, tabletů, her, scének a product placementu. Celkově se z toho ale stal krátký zábavný pořad o moderních hračkách, který nemusí být ztrátou času a měli byste mu dát další šanci. ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Jsem moc vděčný za tento pořad o nových i starých appkách. Jedná se o herní, hudební, pracovní a různé jiné zábavné appky, které jsou schopné Vám usnadnit téměř cokoliv. Zkrátit cestu, najít si co kde je a jak se co dělá a podobné další věci. Iva je příjemným zpestřením sobotního poledního času a Mikoláš se tomu už nějakou dobu věnuje. Takže zkušenosti, které se proplétají s novými nápady, nebo prostě jen jak to vidí člověk, co v tom nemá celoživotní praxi. Těším se na každou sobotu. Soutěž na konci pořadu, u které nemusíte posílat žádné drahé sms a podobné, je taky velmi dobrá. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Nemít v dnešní době profil na sociální síťi a smartphone je doslova společenský prohřešek. Ty nemáš internet v mobilu? Můžete si stáhnout aplikaci... tyto věty slýchávám téměř rutinně, jakoby každý z nás musel využívat soukromí narušující služby! Bylo by samozřejmě pokrytecké říci, že s tím nemám zkušenost, nicméně přesto jsem se tomu zavčasu zcela vyvaroval a určitě necítím, že bych strádal. Byl jsem však nanejvýš zvědavý na nové trendy o které přicházím tím, že nemám dotykáč a věru skutečně nic extra se nezměnilo. Ušetřím za mobilní služby nemálo peněz a nemám permanentně umaštěný displej.Jinak chápu, že pro všechny konzumenty aplikací může přinést pořad nějaké zajímavé tipy, ale jako televizní show je to dle mého skromného názoru zcela zbytečné. Docela mě to vlastně připomíná televizní reklamy, jenž se vysílají na německých a rakouských stanicích, kde upozorňují na možnost stáhnutí nové písničky přímo do mobilního aparátu. Přitom znalosti warezu už musí vstřebávat děcka na základce, pokud je to ten hodnej strejda, co mu říkají "tati", naučí. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno