Reklama

Reklama

Jenny se vdává

Trailer

V malém městě, kde se Jenny narodila, nemůže nikdo pochopit, proč se ta nejkrásnější a nejoblíbenější místní dívka ještě nevdala. Poletují tu zvěsti o tom, že je milenkou ženatého muže ve „velkoměstě“, kde nyní žije, což je důvod, proč ani nepřivede domů nikoho na svatbu své kamarádky ze školy. Její rodiče si zoufale přejí, aby se usadila, ale když Jenny konečně přijde se svatebním oznámením, je to něco, co nikdo neočekával. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

kluzo 

všechny recenze uživatele

Taková béčková produkce a přitom tak špičkový scénář. Ani ne moc nápadem, to je spíše klišé, ale takové vycizelované dialogy, propracované charaktery, vcelku dobře herecké výkony a vystihnutá rodinná atmosféra... To může závidět nejeden kandidát na Oscara (které se rozdávají spíše za "zásluhy" než za umění). Bohuzel ty peníze (jejich nedostatek) je ze snímků vidět. Jako konverzační film, ale špička. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Nemám ani tak problém s hlavní hereckou dvojkou jako ostatní uživatelé, je pravda, že chemie mezi nimi moc není, ale protože film nestojí vlastně ani tak na nich jako na ostatních, nijak to nevadí. Největší problém mám vlastně s celým pojetím filmu. To, že je moje dcera lesba se tady bere jako ta největší tragédie a to já teda neshledávám ani v nejmenším. Proto mě všichni štvali, svým kreténským postojem k celé téhle gay záležitosti. (ano, vím že to byl záměr) Tohle přece není tragédie! Tragédie je zával horníků v dole nebo mniši, kteří se upalovali na protest. Jsme přece v 21. století a člověk by se snad neměl bát říct svojí sexuální orientaci nikomu a už rozhodně ne rodině. Taky mě dost nakrkla Grace Gummer se svojí posedlostí trávníkem. ()

Reklama

MissSimm 

všechny recenze uživatele

I can´t change even if I tried, even if i wanted to... my love, my love, my love... :)))) Tohle téma je mi velmi blízké. Ne že bych byla jednou z nich, ale doopravdy nedokážu vystát, když je někdo proti homosexuálům. A když jsem objevila tenhle film - v hlavních rolích Katherine Heigl a Alexis Bledel, řekla jsem si - to musím vidět! Jak si tak čtu předchozí komentáře, vidím že lidem dost nesedne hlavní dvojka takhle pohromadě. A ano, Alexis Bledel se chudák té Rory Gilmorové už nezbaví :DD Já mám obě herečky ráda, Katherine více, je lepší herečka než Alexis, ale miluju Gilmorky :D A asi trochu souhlasím s ostatními, že mezi nimi chemie prostě není a ty lesby jsem jim prostě nevěřila. Ale myslím, že je chyba spíše ve scénáři a režii. Vím, že film je schválně postaven spíše na té reakci rodiny a okolí než přímo na lesbickém páru, ale myslím že je to škoda. Přece jen trochu víc se zaměřit na to, proč jsou ty holky do sebe tak zamilované, a jak doopravdy chtějí být jen spolu... myslím že by to filmu prospělo. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak toto určite nie je to, čo očakávate od niečoho, čomu sa hovorí romantická komédia s Katherine Heigl. O komédiu vonkoncom nejde, skôr o drámu o vzťahoch v jednej rodine pripomínajúcu spôsoby nakrúcania americkej nezávislej scény. Aj vrátane toho, že v konečnom dôsledku ide o feel good záležitosť. Dialógy sú však na viacerých miestach napísané trefne, niekedy ale vďaka klišé šuštia papierom. To si uvedomíte najmä vtedy, kedy tu vystupujú najmä postavy vedľajšie, zredukované na jednu, väčšinou negatívnu, vlastnosť. Je to škoda, pretože mohlo ísť o ešte omnoho hlbšiu sondu do psychiky postáv jednej rodiny bojujúcou s predsudkami nielen svojho okolia, ale najmä so sebou samými. Nejde navyše iba o coming out, Jenny s ním totiž prichádza v zrelšom veku a rodičia plus súrodenci sa musia vysporiadať možno najmä s faktom, že Jenny im dlhodobo nedôverovala. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak protivný a blbý film už jsem dlouho neviděl. Komu tímhle prospějou? Má to být romance? Má to být drama? Tak proč je to kategorizováno jako komedie? Tady skutečně není jediný vtip, ale ono to nefunguje ani jako drama, neskutečně nudný, předvídatelný film. Katherine Heigl u mě aspiruje na jednu z hereček, které nechci vídat. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama