Reklama

Reklama

Sonny & Cher: I Got You Babe

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1965, 4 min

Hrají:

Cher

Recenze (7)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Song, který udělal duo Sonny & Cher a přežil je. V 60. a 70. letech to byla čistá rozkoš, v 80. se sešli naposledy v Late Night with David Letterman. V 90. letech se fenoménu ujali Beavis & Butthead. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"I Got You Babe" je jeden z najpôsobivejších, romantických duetov v oblasti populárnej hudby. Sonny a Cher ho spolu naspievali v roku 1965 a na svojej sile od vtedy nestratil nič. Práve naopak, dodnes je to hit, ktorý si rád zanôti, či aspoň s radosťou vypočuje, každý zamilovaný párik. Keď som so svojou láskou, mojou milovanou Evkou, a započujem tie kúzelné zaľúbené slová (Mám tebe, aby jsi držela mou ruku. Mám tebe, aby jsi mi rozuměla. Mám tebe, aby ses se mnou procházela. Mám tebe, aby sis se mnou povídala. Mám tebe, abys mě políbila na dobrou noc. Mám tebe, abys mě pevně držela. Mám tebe, nenechám tě odejít. Mám tebe, abys mě milovala), tak aj prastarý, čiernobiely, štúdiový videoklip, ktorý bol súčasťou už dávno neexistujúcej relácie Top of the Pops, je pre mňa päťhviezdičkovým zážitkom. I got you, babe. I love you, Eva. ***** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ťažko hodnotiť niečo, čo možno ani nemalo oficiálny videoklip, alebo len snúžka predstavení ( napr. Top Of The Pops ). Všetko je to na jedno kopyto, ale skladbe slúži výborne. Vtedy to stačilo. ()

Reklama

Reklama