Reklama

Reklama

Ulice

(pořad)
všechny plakáty
Dokumentární / Hudební
Československo, 1982, 32 min

Obsahy(1)

Hudební pořad "Ulice" je obrazové ztvárnění stejnojmenné LP desky skupiny Olympic. Třicet let na vrcholu naší rockové hudby, to je úctyhodné číslo. Dokázal to soubor milovaný několika generacemi svých fanoušků-Olympic. Kvalitou svých skladeb, interpretačního stylu i atmosférou, kterou dokázal vzbudit na koncertech mezi mládím i vyšším věkem. Jedná se o hudební férii Ivana Štědrého a Jana Bonaventury "Ulice", v níž se Petr Janda se svým Olympicem vyznává z lásky k životu i jeho problémům. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

sator 

všechny recenze uživatele

Texty s přesahem do dnešních dnů, i když ne tak silné jako Prázdniny na zemi ale lepší než "Laboratoř". Na  monotématické projekty alb Olympiku, vždy navázalo  jejich televizní stejnojmenné zpracování Prázdniny na Zemi (1979)  a Ulice (1982) Třetí závěrečný projekt se jmenoval Laboratoř i tady se chystal televizní film ale jeho natáčení bylo na poslední chvíli zakázáno bez udání důvodu a ani leader skupiny Janda důvody nikdy nezjistil. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Samotné album je stále za plný počet bodů, ale na tomhle 32 let starém televizním pořadu už si zub času zahlodal. Řada scén má ovšem i tak dobrou atmosféru a hudba, ta je nadčasová. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Když jsem dal Prázdninám na Zemi 4****, tohle je ještě jako hýbající se obrázky kvalitativně horší, a to i album. Takže tady mi to vychází na 3. Škoda, že Laboratoř nikdy neměla svůj film. ()

Reklama

Reklama