Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kylie Winters (Alysa King) se po ne úplně vydařeném večírku stává terčem nevybíravé šikany svých spolužáků. A navíc jí její matka domluví na Halloweenský večer hlídání dvou malých dětí. Alysa z toho nadšená není, ale bere to jako šanci uniknout urážkám a šikaně. Sympaticky vyhlížející pár provede Alysu svým obrovským domem a odjíždí na večírek. Alysa zůstává v domě sama jen s dvěma dětmi, když v tom zazvoní na dveře koledníci. Nastává hra na kočku a myš, kde jak si Alysa brzo uvědomí, právě ona je tou myší. (TheDon)

(více)

Recenze (20)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Potom ako je Kylie zosmiešnená "domácim" videom, pri ktorom je zachytená ako robí oral jednému z rovesníkov, prichádza ďalšia rána v podobe šikany od spolužiakov. Aby toho nebolo málo, na Halloween nebude s partiou kamarátov niekde v podniku zapíjať žiaľ, ale robiť pestúnsku dvom malým deťom u miestneho zbohatlíka, ktorého vila sídli mimo mestskú civilizáciu. Všetko prebieha podľa plánu až kým sa neozveš zvonček a k dverám domu neprichádza prvá skupinka koledníkov. Títo sú však úplne iní na akých je Kylie pôvodne zvyknutá. Warning: komentár obsahuje "boilery". Nechápem načo zastierala tie biele, priesvitné záclony. Ak mi to náhodou bude niekto vedieť vysvetliť, prosím napíšte mi správu, ďakujem. Keby ste sedeli v aute a mohli sa tak definitívne dostať do bezpečia, prípadne zavolať pomoc (2 krát!), vrátili by ste sa? Klobúk dolu pred tou roštenkou. No a čo by to bol za film, keby sa neobjavili dvaja dementi v uniformách, pričom by nepreukázali svoju vysokú škálu inteligencie. Zásadne pravidlo pri kontrole veľkého objektu je aké? Kurva nerozdeliť sa! Ne-ro-zde-liť! Záver bol pre mňa z kategórie "WTF", ale čo narobíme (možno mi niečo ušlo). Napriek negatívám, poctivo budovaná atmosféra miestami naozaj nebola zlá. Keď k tomu pridáme pomerne slušný hudobný doprovod či zopár gore záberov, nevyšlo toto primitívne béčko zas tak zle. Inak, kľudne by sme ho mohli prirovnať k šprcgume. Tiež je na jedno použitie, ako tento snímok na jedno vzhliadnutie - 50% ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Toľko slasherov o zabijakoch v maskách tu ešte nebolo a to,aby jeden nebol ako druhý závisí od mnoha detailoch zakomponovaných v snímke.Konkrétne v tomto slashery by som chcela vypichnúť dobrú hudbu,hodiace sa priestory rozsiahleho sídla boháčov a vydarené masky,avšak opäť,nie je to nič čo tu ešte nebolo..Z tej horšej strany mince,aby takýto druh u mňa prešiel mu chýba zopár vydarených gore efektov,ako už tradične tu nesmie chýbať nelogické chovanie postáv, a (ne)vypointovaný záver to tiež nezachránil.Sivý priemer. ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Amatérské herecké výkony, spoustu trapných situací, jako např. když se spolužákem ze školy sedí v autě, v okolí řádí zabiják s prasečí hlavou a oni se baví o kuřbě a o řediteli školy... Taky jsem nepostřehl, (ale možná jsem u toho zaspal), proč ty lidi vůbec chytali? A co policie? Policajt řekl, že v dodávce je spoustu mrtvých těl a nic se nedělo? Že by to byla česká policie? :-) ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Srát na low budget, srát na amatérský výkony "herců", srát na totální neoriginalitu, srát na nelogičnosti a chování postav (kdo byli ti záporáci a proč šli zrovna po téhle holce?). Ale když už máte ve filmu všechny výše psané záležitosti, tak to kurde musíte natočit se stoprocentním nadšením a zanícením pro 'Home Invasion'! A ne, že vám váš tatíček dá jistej budget a vy, poté co jste právě dopozerali The Purge nebo The Collector, zavoláte svým ajfounem svým kámošům hipsterům a rozhodnete se natočit svůj vlastní horor- aspoň takhle to na mě působilo. Ale jelikož jsem ve své "hororové kariéře" viděl i mnohem horší kousky (jakože mnohem mnohem horší) a jelikož mám pro žánr home invasion jistou slabost, jebnu tomu dvě hvězdy a zkusím se na to do zítřka zapomenout... chachá, joke, už teď nevím, o čem že to vlastně bylo, che. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

To, že sa na tému babysitterka + deti + prázdny dom dá ešte aj v dnešnej dobe natočiť kvalitný horor dokázal už minuloročný "Mischief Night". A tento rok sa, mimo iných samozrejme, o svoj kus úspechu v tejto oblasti pokúša "Berkshire County". Zo začiatku mi síce trochu pripomínal nedávnu trapárnu "Some Kind of Hate", onedlho sa to však začalo poberať smerom lepším a predviedlo sa vcelku napínavé halloweenske home invasion. Slušne natočené, so sympatickou hlavnou hrdinkou a s dávkou fajn atmosféry. Samozrejme to nie je nič originálne, ale pri takejto téme to ani nečakám, takže sa sťažovať nemusím. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama