Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Striptérka a její přítel dostanou pozvání na víkend na soukromý ostrov bohaté ženy a jejího milence pod záminkou společných sexuálních her za tučnou odměnu. Ihned po příjezdu jsou však uvězněni, jelikož se na ostrově mají stát lovnou zvěří pro pobavení zbohatlíků. Podaří se jim utéct z ostrova smrti? (Chatterer)

Recenze (3)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Od Franca mám raději čistokrevné horory, ale je fakt, že jeho filmy jsou vizuálně propracované. Z větší části sled erotických a sexuálních fantazií, kde nechybí s/m, fetiš, voyer, močení (Golden Shower), lesbické hrátky i švédská trojka, nic z toho ale nevybočuje a není ani na hranici pornografie. Až posledních deset minut, které jsou variací na reality show, přinese něco krve a výživný konec. Ovšem Amber Newmanová tu je kost, o tom žádná, a M. Parentová má zvláštní jiskru. Škoda, že se film nedal dekadentnější cestou. Ortodoxní režisérovi fanoušci zřejmě nedocení a pro současného diváka to asi také příliš není. Snímku by neškodilo zkrácení, vyhodit užvaněné pasáže by bylo nejlepší. p.s. vysokou teplotou se oči uvaří... ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Dvě a půl. Děj je prostinký a jednoduchý, zato série erotických scén je i na Franca hodně odvážná až explicitní a připomíná Tinto Brasse. V závěrečných deseti minutách se film mění v survival s komediálně puštěným zvukem z reality show. Poslední záběr filmu mě fakt dostal. Film vybočuje z běžné Francovy tvorby, je ujetej a eroticky odvážnej (převažují opět lesbické scény). Nejhorší byla punkerka 44-letá Lina Romay, na krátko ostříhaná s vícebarevnou hlavou. Za pozornost stojí dvě role: Analía Ivars v roli němě nymfomanky a v roli krásné Pauly Amber Newman. ()

Reklama

Reklama