Reklama

Reklama

Baťa v kostce

(pořad)
Publicistický
Česko, 2014, 7x8 min

Obsahy(1)

Seriál o důležitých momentech v životě Tomáše Bati a o působení jeho firmy. Natáčený je na motivy stejnojmenné knihy Baťa v kostce autora Zdeňka Pokludy. Jedná se o první spojení internetové televize a světa knih v rámci Stream.cz. (StreamCZ)

Recenze (4)

mcleod 

všechny recenze uživatele

Představení obdivuhodné historie a neméně obdivuhodných názorů a vizí Tomáše Bati je určitě zajímavé. Co však ničí dojem z tohoto dokumentu, jsou všudypřítomné pravičácké cancy a především to, že v dokumentu, který má podávat komplexní přehled o podnikatelské osobnosti, autoři tak trochu "zapomněli" na Baťův taylorismus, čili vědecké řízení výroby, včetně strojového řízení životů firemních dělníků. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, ale strašné provedení. Ta jedna hvězda je za nápad a a druhá za vložené komentované autentické záběry. Škoda že to neudělali ve stylu"Slavné dny" s Pavlem Zunou (ten má hlas co jde poslouchat). Tady celý pořad degraduje rádoby "in" a "cool" Mejla Basel. Roztřesená kamera kvalitě taky nepřidá. ()

Miro.Pcolar 

všechny recenze uživatele

Super téma, ale spracovanie je horšie. Dá sa v pohode na to pozerať, dozvieme sa zaujímavé veci, ale dať takýto podklad na dokument zahraničiu vypadalo by to úplne inak. ()

Reklama

Reklama