Reklama

Reklama

Iveta Bartošová: Víš, lásko

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
Československo, 1987, 3 min

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ač tuto skladbu považuji za to nejlepší, čím I. B. přispěla k úspěšné stagnaci českého popu, tak klip se mi nejeví býti povedeným. Důvod přítomnosti panoptika divných lidí na zámku Červená Lhota mi totiž zůstal utajen a já celou dobu dumal nad tím, která ze zrůd je onou Láskou, které se zpěvačka svěřuje. Pak jsem z pohledu jejích očí pochopil, že se svěřuje mně, ale to má smůlu, neboť se rozkoukávala tak dlouho, až jsem se stačil zadat. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších věcí, co kdy Iveta udělala. Ten typický sound pak vyvrcholil v další dělovce Útoč láskou a kulminoval v O lásce. A klip má taky nápad. Takže ano, toto můžu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Trochu som sa nechal uniesť bizarnosťou niektorých záberov z tohto videoklipu. Pôsobí to strašidelne a určitú spojitosť s Kráskou a Zvieraťom tu zrejme asi nikto zaprieť nechcel. ()

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z nejlepších Ivetiných videoklipů, a samozřejmě i písní. Klip je, pravda, docela "surrealistický", či jak ho nazvat, ale to je koneckonců i text písně. Jediné, co mi vadí, je, že klip nebyl natočen na původní SP verzi písně. ()

Reklama

Reklama