Reklama

Reklama

Welp

Trailer

Sam je dvanáctiletý kluk, který to nemá v životě vůbec lehké. Chodí totiž do skautského oddílu, ve kterém je největší zábavou se do něj strefovat a šikanovat ho. Nejhorší ze všeho je jejich vedoucí Peter, který, jak se zdá, našel až sadistickou zálibu v jeho ponižování. Tento rok se má oddíl vydat do kempu, kde koluje podivná legenda o smrtícím nebezpečí, které hrozí všem táborníkům. Nikdo tomu samozřejmě nevěří, až na Sama, který zjistí, že legenda je krutá pravda. Jak se ale zdá, nikdo mu nevěří, a tak se všichni dostanou do smrtícího nebezpečí. Nelítostný zabiják už si totiž pro ně jde. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

heyda 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi nápad se skautským táborem uprostřed lesa. Hlavné za prostředí určitě palec nahoru. Bohužel k postavám (dětským i dospělým) jsem si nenašel skoro žádný pozitivní vztah a proto mi byli všichni tak nějak ukradení a to je chyba. Stejně tak záporné postavy byly dost divné. Asi bych si dovedl představit jiné zlo, ať už démonické nebo něco naopak reálného. Ač se tvůrci snaží a je vidět, že s kamerou, střihem i zvukem umí skvěle pracovat, tak měli podle mě zkusit napasovat na stejné prostředí se skautama jiný hororový příběh. 55% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Asi bych se měl stydět, že to pro mě nebyl očekávaný horor, protože jsem o něm při nákupu slyšel poprvé. Nebudu se stydět, jsem rád. Jsem rád, že se takřka zásádně nenechávám zblbnout trailerama, takže pak nemusím držkovat, jak jsem čekal na refresh Pátku třináctýho, kterej mimochodem vždycky stát za vyliž ánus, a ono to nepřišlo. Welp není žádným extra master piecem, ale je s péčí natočeným lesním horůrkem, kterej je po kvatnu FF srágor příjemným zavítánim do luhů a hájů, a kdyby měl o dva tři vyšpekulovaný mordy navíc, s přehledem bych mu lupl 4 borovicový šišky. Já jsem spokojený. 69% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Šelmy", spolok mladých skautov prichádza v doprovode troch vychovávateľov do oblasti, kde sa podľa tamojšieho obyvateľstva pohybuje mýtická postava nazývaná "Kai", napol človek, napol vlkolak, ktorá neustále vyhľadáva svoje obete. Koho uhryzne, premení sa ďalšie monštrum. Nikto, okrem malého Sama, ktorý je drvivou väčšinou skautov či jedným zo samotných vychovávateľov šikanovaný, historke neverí. Sam však verí tomu, čo videl. A mali by mu aj ostatní, lebo nebezpečenstvo je omnoho bližšie ako sa na prvý pohľad môže zdať. V prvom rade musím vyzdvihnúť kvalitu kamery. Z pohľadu hororových prvkov najviac zaujali nápady pásc, či občasné gore scény, ktoré boli spracované na celkom slušnej úrovni. (SPOILER) Taktiež potešil mätúci vývoj deja, ktorý sa od úvodu prezentoval nejakým smerom, no nakoniec bola jadrom príbehu úplne iná problematika. Sprvoti mi všetko pripadalo ako pre generáciu "násť" ročných, ale odstupom času režisér celkom slušne pritvrdil, takže nakoniec spokojnosť na úrovni lepšieho priemeru. Záver je celkom "milou" satisfakciou, ktorá k hororu proste patrí - 55%. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Lesní slasher tak nějak připomínající otřesnou sérii Wrong Turn a trochu snad oldschoolové "campovské slashery" ... Do půlky je to fakt strašná otrava, navíc sem nepochopil, proč se tam mluví asi snad třemi jazyky a mělo to eng titulky, ale to už je detail. Co je dobrý, tak fajn lesní atmosféra a druhá poloviny s mrazivým závěrem. Pár docela vtipných a vydařených gore scén a lesních pastí potěší a jedna fakt rozesmála (padající klády ...). Nic extra, ale na ty 3* v rámci subžánru se to nakonec tak tak vydrápalo ... ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Aj Karamba. Tak tohle zabolelo na pravé patě. Tuším, že tady zatím máme největší zklamání, protože trailer sliboval celkem solidní, krvavé orgie, ale zdálo se mi, že jsem včera viděl trošku jiný film. Začnu tím, že film má skvělej look. Ty lesy a prostředí vypadají fakt hezky a rád bych si tam někdy zajel na tábor. Atmosféra se celkem taky vydařila, ale co mě nejvíce mrzí je velká absence gore(jako jedno vypíchnuté oko mi opravdu nestačí) a jakékoliv příběhové vysvětlení, protože mi to celkem nedávalo smysl. Kdyby nebylo těch pár mordů natočeno tak trošku incognito, šel bych i výš, ale takhle se držím jen průměru a to ještě tak tak, protože nebýt posledního souboje ve vodě, nedotáhl by to tento kousek na průměr ani za nic. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama