Reklama

Reklama

Welp

Trailer

Sam je dvanáctiletý kluk, který to nemá v životě vůbec lehké. Chodí totiž do skautského oddílu, ve kterém je největší zábavou se do něj strefovat a šikanovat ho. Nejhorší ze všeho je jejich vedoucí Peter, který, jak se zdá, našel až sadistickou zálibu v jeho ponižování. Tento rok se má oddíl vydat do kempu, kde koluje podivná legenda o smrtícím nebezpečí, které hrozí všem táborníkům. Nikdo tomu samozřejmě nevěří, až na Sama, který zjistí, že legenda je krutá pravda. Jak se ale zdá, nikdo mu nevěří, a tak se všichni dostanou do smrtícího nebezpečí. Nelítostný zabiják už si totiž pro ně jde. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Prostředí pěkné a vidlácký vrahoun docela vynalézavý, ačkoliv místy mi to přišlo přes čáru. Ale na mě málo krvavé a i přes relativně krátkou stopáž příliš táhlé. Už jen to, než se skautíci dostali do lesa a postavili stany, bylo silně ubíjející a příliš se to nezlepšilo ani potom. Měl jsem větší očekávání. 35% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Já mám zkrátka pro les slabost. A přímočaré slashery jsou fajn. Banda skautských spratků, co si o svém desateru jen přednáší, vyjede s dementními vedoucími do lesa. Postavy sympatiemi neoplývají, a tak je vcelku jedno, kdo zařve jako první. Ovšem nejlepší je masomlejn, co čeká ony nevycválané skautíky. Pravda, chybky se najdou - když budete řezat tlustou větví do čokla v pytli, tak už by vám neměl nic udělat...a pokud sedíte v autě, co vyletí nešťastnou náhodou do vzduchu, reálná možnost přežití je mizivá... Nejsilnější jsou scény, kdy se mezi sebou hádají vedoucí téměř až do krve. Tiché napětí, predátor pozorující z korun stromů a nástrahy, kam se podíváš (vosy vedou). Není to žádná bomba, ale čas rychle uteče a v závěru je o třeskutou zábavu postaráno. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Rodinný polo-horor o skautskom tábore, ktorý plánoval byť nezvyčajným príspevkom k lesným slasherom a nakoniec je skôr rozčarovaním. 2/3 filmu je otravná somarina pre deti, kde sa motajú fagani na tábore a číha tu na nich Ujo Homeless s Malý Tarzanom, čo od nudy porobili stromové pasce po celom kempe. Každý dobrý moment je vykúpený hromadou infantilnosti a trápnosti, kedy mi film išiel zbytočne na nervy. Potom sa konečne dostavuje záverečná, vyvražďovacia tretina, kde sa veci rozbehnú, detičky v stane už nie sú v bezpečí a celkový dojem sa v rámci obmedzeného času i možností ako-tak napravuje. Napraví sa našťastie aspoň na tú pokrivkávajúcu 3ku, ale sklamanie je to stále citeľné. Bez okolkov môžem pochváliť iba hlavný hudobný motív; máloktorým hororom sa v dnešnej dobe ešte podarí prísť s niečím svojim, čo je zároveň vydarené i rozpoznateľné. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Asi bych se měl stydět, že to pro mě nebyl očekávaný horor, protože jsem o něm při nákupu slyšel poprvé. Nebudu se stydět, jsem rád. Jsem rád, že se takřka zásádně nenechávám zblbnout trailerama, takže pak nemusím držkovat, jak jsem čekal na refresh Pátku třináctýho, kterej mimochodem vždycky stát za vyliž ánus, a ono to nepřišlo. Welp není žádným extra master piecem, ale je s péčí natočeným lesním horůrkem, kterej je po kvatnu FF srágor příjemným zavítánim do luhů a hájů, a kdyby měl o dva tři vyšpekulovaný mordy navíc, s přehledem bych mu lupl 4 borovicový šišky. Já jsem spokojený. 69% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Jediné dobré na snímku sú lesy a pekná príroda. S tým súvisí aj atmosféra, keď sa zotmelo a začalo v tábore skautíkov strašiť, tak dosiahla aspoň priemernú úroveň. Ale inak film neponúkne nič, čo by nadchlo. Úvod je slabý, nudný a hlavne, trvá to dlho. Mordovačiek je málo a zvyčajne nie na kameru, prípadne len na thrillerovej úrovni. Napätie tu trocha je, ale všetko ničia nesympatickí herci, takže je vám jedno, či ich zamordujú alebo nie. Skrátka žiadna atmosféra desu a strachu, ani príbeh čo by oslovil. Len amaterizmus a odfláknutá práca. Ku koncu sa to v tomto smere trocha zlepšilo ale nie zas tak, aby človek výskal od radosti. Totálne nevyužitý potenciál inak výborného lesného prostredia. 40/100 ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama