Reklama

Reklama

Obsahy(1)

My natáčíme, vy cvičíte. Internetová televize Stream.cz přenáší 10 dní toho nejtvrdšího military výcviku krav maga přímo z Izraele. I ti nejzdatnější si sáhnou na dno svých sil, ale bude to stát za to – čeká je trénink, který běžně absolvují jen profesionální vojáci a agenti tajných služeb. Pod vedením nejlepších instruktorů Krav Maga na světě s reálnými zkušenostmi z války. Drsné teplé podnebí a každodenní přesuny mezi lokacemi po celé Izraeli udělají z už tak drsného výcviku totální peklo a nezapomenutelný zážitek. (StreamCZ)

(více)

Recenze (11)

gogos 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou epizodách musím hodnotit jednoznačně pozitivně. Svižná akční podívaná, skvěle nasnímaná a s perfektním komentářem. Jedna z nejlepších streamovek, kterou sráží snad jedině to, že nedostala alespoň dvojnásobnou stopáž na epizodu. Horších 5* ()

A.L.E.S. odpad!

všechny recenze uživatele

Jen tak jsem na to narazil na Streamu. Upřímně napíšu, že větší ptákovinu jsem opravdu neviděl a raději se podívám na kuchaře Hrušku. Parta z války a bojů zdegenerovaných zoufalců si hraje na drsňáky a šikanují ostatní. Kdo se nechá dobrovolně a za peníze ponižovat, je mdlého rozumu nebo sebevrah. Nenapadá mě jediný důvod, co si tím chtějí dokázat. Jeden je rád, že válce uniká a oni připravují vražedné podmínky, aby se mohli pobavit. Od Ing. Otipky jako vysokoškoláka bych čekal kultivovanější projev. Další trouba, kterého na vojně ponižovali, zase ponižuje ostatní a vybíjí si zlost na soutěžících. Nechápu, co na tom kdo vidí a co mi vůbec nedochází, je to vysoké hodnocení. Ale když se chcete kochat lidským utrpením, budiž. ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Tohle mi přirostlo k srdci. Jelikož nekoukám na televizi z toho důvodu, že se tam všude chichotají pitomé nány, vyměněné manželky, nebo někdo vaří, abych vyhrál prachy. Všechny tyhle "účastníky" bych poslal sem, at poznají, co to je reality show. Operace Izrael má všechno, co od pořadu potřebuji. Ideální délka, zajímavé postavy, vývoj situací i to, že je to prostě něco absolutně nového v české tvorbě. Za to rozhodně palec nahoru a doporučuji! ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele

Když už reality show, tak určitě v tomto stylu. Tady lidi dřou pot a krev a extrémně zkouší svou výdrž a zbytečně to neobkecávají a nefňukají. Na druhou stranu, když se podíváte třeba na Vyvolené (jsou v komfortu, mají co jíst a nemusí nic dělat), jak tam skuhrají, to je člověku fakt na blití nebo do smíchu :-D ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Reality show, která zachycuje průběh nejdrsnějšího kurzu krav maga na světě. Konat se to nemůže nikde jinde než v Izraeli. Pořad má akci a příjemný spát a docela dobře se mu daří aspoň částečně přenést atmosféru, která tam panuje. Já bych tam rozhodně nejel ani za nic a nevydržel bych ani den. A díky tomuto pořadu ani nemusím a vím co se tam děje. Hodnocení: 76/100. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama