Reklama

Reklama

Yi sheng yi shi

Trailer

Obsahy(1)

Anran (Yuanyuan Gao) a Jung-jüan (Nicholas Tse) se skamarádí na základní škole. Jejich cesty se ovšem rozejdou a setkávají se znovu až jako dospělí. Jejich kamarádství přeroste v lásku, jenže osud jim nepřeje. Pokaždé jim dovolí být spolu jen na krátkou chvíli, než je opět rozdělí. Získá jejich láska šanci, nebo zvítězí osud? (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Tak si zvykla na jeho kroky, že si myslela, že nikdy neodejde. Jenže osud tomu chtěl jinak... Pěkná romantika na deštivé dny s Nicholasem Tse. Delší dobu jsem s ním nic neviděla a na tenhle film jsem se těšila už přes rok, takže když se objevily titulky, musela jsem se hned podívat. No a naprostá spokojenost - krásný a smutný příběh podkreslený skvělou hudbou. Líbilo se mi taky, jak vtáhli děj do reality prostřednictvím zmínek o skutečných událostech. Přeloženo. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Osudové míjení se, rozhodnutí, která zabolí i přebolí, síla lásky i její odvrácená tvář. Je toho hodně, co tato čínská romance nabízí, bohužel mně dost nesedl hlavní hrdina, nevěřil jsem mu žádnou emoci, úsměv ani pláč a dlouho mi kazil dojem z filmu. Kam se hrabe na Woo-seong Jeonga, to byl ten správný a charismatický partner pro tu rozkošnou čínskou krásku v jiné romanci. Ale čert nějakého číňana vem, jinak to bylo moc fajn a ke konci se to jen a jen zlepšovalo, takže oko přimhouřím a lehce nadhodnotím. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nejromantičtější, nejzamilovanější a nejdojemnější filmové příběhy umí skutečně natočit jen tvůrci z asijských zemí a i tento čínský počin je toho důkazem. Příběh čínské dívky Anran, která se musí rozhodnout mezi dvěma muži, které poznala už v dětství a které má oba stejně ráda. V popředí je sice Jung-jüan, ale osud jim nepřeje a hází do cesty nejrůznější překážky. Vyprávění začíná v Číně na prahu dětství a pokračuje v jejich dospělosti v Americe, kde se tvůrci nebáli použít ani onu známou událost z 11. září 2001. To do děje zapracovali skutečně vkusně. Příběh lásky, zoufalství, nerozhodnosti a hlavně slz. Je to samozřejmě plné klišé a zvratových podivností, ale když jde o romantiku plného dojetí, proč ne. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Moc lásky - Kdo ji chápe? Kdo jí rozumí? Kdo ví, kde se bere, kdo ví, proč je tak krásná? Kdo ví, proč tak moc bolí? Kdo ví, jak to, že umí léčit? Kdo ví, proč umí tak zabít? Kdo ví, proč jí nejde poručit? Kdo ví, proč se jí nejde zbavit? Kdo ví, proč zbaví tělo a duši zdravého myšlení, reálného vidění? Kdo ví, kde končí, kdo ví, kde ji najdu? Přijde, když se jí zachce a stejně tak nečekaně odejde. Nedovolí nám dívat se na člověka jaký je. Zakazuje nám vidět jeho chyby. Nutí nás odpouštět i to neodpustitelné. Nutí nás všechno kolem zanedbávat. Nedovolí nám myslet na nic jiného než na své pocity. Nutí nás k posedlosti, k obětování. Přiměje nás dělat věci, které by nás nikdy ani nenapadly. A přesto, když jí nemáme, chybí nám tak moc, že jsme z toho nešťastní a nedokážeme žít naplno. Proč zrovna ona je tak krásná......proč? ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama