Reklama

Reklama

U Haliny v kuchyni

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 40 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Halina Pawlowská není profesionální kuchařkou, jídlo ale miluje, ať už ho zrovna vaří nebo jí! Pro nejbližší přátele a blízké připraví tradiční rodinné recepty a navíc přidá dobré rady, tipy a triky. (TV Nova)

Recenze (79)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nevím, urážet Halinu Pawlowskou mi přijde dost ubohé, zvláště když by si člověk prošel tím co ona, nicméně jde o jasný příklad toho, že dneska už může mít svou „kuchařskou show“ opravdu každý. Když už nečumíte na dementa Hrušku, tak vám Halinka uvaří fazolovou polévku s chilli a hermelínem, no a kdoví co všechno ještě. Tuhle osobu mám rád (nebo měl jsem), když uváděla své publicistické pořady, kde jsem se občas i zasmál, ale od doby kdy se objevuje v televizních seriálech, to s ní šlo směrem dolů. U některých receptů mě vážně bolí žaludek jen při samotném pomyšlení (představivosti) konečného výsledku. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Nerozumím, proč se někdo naváží do nadváhy moderátora pořadu o vaření. Sorry, ale ono vypadá dosti debilně, když se anorektická moderátorka rozplývá nad tím, jakou uvařila pořádnou baštu. Krom toho známe chlapy a jejich namachrované kecy o ženských... Dobrá polovina zde kritizujících, by s Halinou na pustém ostrově dražila v diamantech možnost, vyprázdnit obsah svých varlat na její dekolt. ()

Reklama

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Jsme to s manželkou zapnuli a najednou přes půlku televize kozy. To by ještě šlo, ale druhou půlku zaplnila olbřímí prdel. Tak si říkám dobrý, chvíli vydržíme. Když se to rozestoupilo, tak koukám na nejvokatější PP za poslední dobu (Češi jsou vůbec přeborníci v trapně prvoplánovým PP). Pak teda došlo na recept, ale tahle rybička si víc než jednu * nezaslouží. ()

sedlis 

všechny recenze uživatele

Davam pet michelinskych hvezd. Ne za porad, kde kozata prasnice vari jednu kejdu za druhou a pritom mele hovna ve snaze kucharsky neum dohnat vtipem, ale za genialni tah zkomirajici produkce, umirajici tv nova naservirovat zdegenerovanemu ceskemu, kulinarskemu publiku dalsi shit..v zemi, kde narod uci varit plesaty vseumel Pohlreich s prasecim ksichtem a mluvou hulvata od vedle, kde nejuspesnejsi kucharku vydava Lada Sislavy Hruska s recepty ve stylu, jak sopla z nosu pouzit misto lanyze a kde lidem ukazuje jak varit kazdy, kdo ma do prdele diru..bravo, jen se desim, kdo nas bude ucit varit priste..bon apetit narode. ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Tak já se tedy přiznám, rdím se při tom sice studem, až na prdeli, ale jediný ke komu bych opravdu šla z těch samozvaných rádoby kuchařů je Halina. Halina má v sobě něco, čímž oplývala již Rettigová, prostě je plnějších tvarů, no prostě na férovku je tlustá a to ve mě evokuje 2 věci. Tlustí lidé, jak říká můj tatík se nebojí nažrat, když k ním přijdete na návštěvu, tak vás opravdu nezapomenou pohostit, alá minimálně žranice o třech chodech a za druhé mají tak nějak vyvinutější chuťové pohárky takže mají všechno skvěle dochucené. Prostě když jsem viděla Halinu, jak tam něco klohňá bylo mi v tu chvíli jedno co. Myslela jsem jen na to, že dostávám pořádný hlad, který samozřejmě nezůstal bez následků. Vyluxovaná lednice. Mňamky typu kyselé okurky se šlehačkou, no prostě člověk se úplně přestal ovládat. Halina je ještě z generace, která nejen, že se nebála nažrat, nežinýrovala se, ani si sama uvařit, či zajít do nějaké labůžo restaurace. Tím chci řict, že není tlusťoch jako tlusťoch, někdo kdo má břuch vyžraný z hamburgerů a má prosmažený i ten poslední chuťový pohárek, nemůže být dobrým kuchařem. Z toho plyne ponaučení, že při návštěvě v émerické domácnosti si po jídle blahem nepochrochňáte. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama