Reklama

Reklama

Válečná banda

  • USA War Pigs (více)
Trailer 1

VOD (1)

Armádní kapitán se skandální minulostí Jack Wosick (Luke Goss) dostane šanci napravit si reputaci v čele bandy ztracených existencí přezdívaných War Pigs. Jejich úkolem je podniknout tajnou misi za nepřátelské linie a vyhledat a zmocnit se nacisty vyvinuté super zbraně - těžkého dělostřeleckého kanonu V3, který by znamenal nepřekonatelnou výhodu nad Spojenci. Ostřílený veterán 1. světové války Jack musí své nové mužstvo vycvičit, velet mu a vydobýt si jeho respekt, aby z nich za asistence kapitána Hanse Picaulta (Dolph Lundgren) a německého antifašisty ve službách francouzské cizinecké legie plukovníka A.J. Reddinga (Mickey Rourke) udělal fungující průzkumnou jednotku. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Zatímco Lundgren vypadá (až na pár vrásek) skoro stejně, jako v době, kdy si jeho plakáty lepily moje spolužačky nad postele, Rourke by mohl z fleku hrát hlavní roli v remaku Sloního muže. Navíc ty dialogy ("Ve válce, pokud nekomunikujete, jste mrtví", "Miny jsou nepřátelé"), příběh... Ráda bych napsala něco sofistikovaného, něco o hrdinech války, ale co, když ten film je sračka... Sorry. ()

masekjc 

všechny recenze uživatele

Už od úvodních dialogů jsem tušil že to bude hodně špatné. Veteráni Lundgren a Rourke tj jedna velká komedie a měli by mít soudnost než do něčeho takového vlezou. Navíc tu jsou jen do počtu a aby přitáhli diváky na svá vyhaslá jména. Námět není zas tak špatný, ale je to pojatý strašně povrchně a naivně. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak válečná banda nebo spíš War Pigs...jsou filmem u kterého se nejspíš budete hodně nudit...Kdo čeká nějakou akční podívanou s Dolphem ze druhé světové války tak je opravdu na velikém omylu.Příběh nám ukáže parta vojáku co je nasazena ,aby zjistila informace o novém dělu nacistu zvaném stonožka...Skoro celý film sledujeme Dolpha v roli francouzského žoldáka a Luka Grossa jak cvičí onu partu (Je zajímavé,že oni prasata měli projít různými konflikty a souboji,ale až od naí ústřední dvojice zjistí jak bojovat s noži,jak vypadá v zemi mina atd atd atd.No myslím,že film měl dobrý potenciál,ale okolnosti asi nedovolili víc než co z toho vzniklo.Je to opravdu škoda,obvzlášť po dobrém filmu s Dolphem a to Skin Trade.Za mě tedy celkově 30% a dvě hvězdy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Lundgren, Rourke a Goss vs. náckové. Když si to člověk řekne takhle, tak to společně s námětem vypadá na docela slibnou béčkovou variaci na Špinavce. Ale realita je bohužel někde jinde. War Pigs nemají nic, co by měl válečný film mít. Akce příšerná, postavy absolutně nezajímavé a ta troška umělé krve společně s mizernými efekty to nahoru také dvakrát netáhli. Jediné, co si z toho člověk vezme je zjištění, že z Rourkea je už celkem solidní kreatura, která nemá s homo sapiens už nic moc společného. Za Dolpha 10%. ()

Volodimir2 

všechny recenze uživatele

6.6.1944 sa vylodili spojenecké bojové jednotky s cieľom oslobodiť Európu. V septembri sa jednotky zastavili na silne stráženej hranici. Roosevelt a Churchill počítali s rýchlym víťazstvom už do Vianoc 1944. Situácia sa však vyvinula úplne inak. Samotný film nie je zlý a udržiava si líniu vojnovej historickej udalosti Kapitán Wosick upadol v armáde do nemilosti, ale v septembri 1944 dostáva novú šancu. Má spoločne s francúzskym legionárom kapitánom Picaultom zostaviť a vycvičiť jednotku americkej pechoty nazývanú vojnové svine. Táto jednotka má za úlohu dostať sa za nepriateľskú líniu kde musia odhaliť a zničiť Hitlerovu super zbraň, obrovské delo, umiestnené v regióne Alsaska Lotrinska. Týmto delom nacisti priamo ohrozujú Londýn a Paríž.. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu je použitý střední tank PzKpfw III. a obrněné vozidlo pěchoty Sd.Kfz. 251. (Lucas87)
  • Při seskakování z tanku jeden německý voják vezme rukama za hlaveň a otočí o kousek i věží. (grovik.net)
  • Zhruba ve 40. minutě kdy dostávají Jack Wosick (Luke Goss) a Hans Picault (Dolph Lundgren) rozkazy od plukovníka A.J. Reddinga (Mickey Rourke), se mění pozice brýlí na stole. Plukovník je odhodí a brýle se postaví na stůl, ale v dalších záběrech už leží. (masekjc)

Reklama

Reklama