Reklama

Reklama

Válečná banda

  • USA War Pigs (více)
Trailer 1

Armádní kapitán se skandální minulostí Jack Wosick (Luke Goss) dostane šanci napravit si reputaci v čele bandy ztracených existencí přezdívaných War Pigs. Jejich úkolem je podniknout tajnou misi za nepřátelské linie a vyhledat a zmocnit se nacisty vyvinuté super zbraně - těžkého dělostřeleckého kanonu V3, který by znamenal nepřekonatelnou výhodu nad Spojenci. Ostřílený veterán 1. světové války Jack musí své nové mužstvo vycvičit, velet mu a vydobýt si jeho respekt, aby z nich za asistence kapitána Hanse Picaulta (Dolph Lundgren) a německého antifašisty ve službách francouzské cizinecké legie plukovníka A.J. Reddinga (Mickey Rourke) udělal fungující průzkumnou jednotku. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

My name its not Fritz. Já se teda hrozně nudil a pokud od toho čekáte intenzivní válečnej akčňák ve stylu Fury, nebo se těšíte jak bude Dolphík kosit nácky po desítkách a do toho vytrvale hláškovat, tak se budete nudit taky. Dolph a Luke Goss jako dvojka mentorů kteří zacvičují komando mladých sráčů na nebezpečný úkol, nejsou úplně špatní, ale teprve ve chvíli kdy se Lundgren v rámci infiltrace převleče za Německýho oficíra se ukáže jaká role by mu padla jako ušitá. Takhle není špatnej, ale v akci se prakticky nepředvede a i když tenhle marnej film táhne jak se dá, tak lze úspěšně pochybovat o smyslu jeho role v tomto laciném spektáklu. Ano velmi laciném. Na pořádnou akci patrně nebyli peníze a tak se jenom kecá a filozofuje, mimo úvodní a závěrečné sekvence se ve filmu nic neděje a kromě ústředního dua už vás ve filmu nikdo jiný nezaujme.35% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

A máme tu další film točený některým z amerických klubů vojenské historie. Co už jsem jich v poslední době viděl a vždy jsem nakonec zaplakal nad promarněným časem... Tento se odlišuje snad jen dvěma rozdíly.. Za prvé se v něm objevili ,,slavní'' důchodci Rourke a Lundgren a za druhé byl hlavní hrdina Goss opravdu charismatický sympaťák. Ale to je tak vše co film nějak odlišuje. Scénář je doslova tuctový. Kapitán, který měl průser za zpackanou misi, kde mu zařvala celá jednotka dostane druhou šanci. Němci totiž dle průzkumu mají tajnou zbraň (jak originální) a je třeba zjistit kde ji mají a z čeho je sešroubovaná! Kapitán tedy dostane pod ruku bandu ulejváků, kteří si říkají War Pigs, protože se rádi válejí v bahně. Ještě s jedním legionářem co utekl od Němčourů (Lundgren) je má během pár dní vycvičit pro speciální operaci vhodnou spíše pro Rangers, nebo Commandos. (Určitě bych tam posílal tenhle výkvět armády,,). Kucí se během výcviku naučí kreslit a běhat, lézt po laně a bojovat s nožem a jsou připraveni. Tak nějak si říkám, co tahle banda vlastně celou válku dělala? Ve stanu se vychloubají, že prošli tři země a zatím jsou stále živí. Film se odehrává v roce 1944, takže co celou dobu dělali když neuměli bojovat s kudlou? (Předpokládám, že měli za sebou Sicílii, Francii..) ---No nic. --- Největší dráma je v tom, že oni vědí, že jejich nový velitel přišel o všechny maníky v předchozí akci... Takže divák je tou nedůvěrou mužstva vůči velitelovi sekajícímu rozkazy jeden za druhým napjatý... No nebudu spoilerovat, nechte se překvapit zda si nakonec všichni zasalutují pod vlajkou s hvězdami a pruhy, každopáďo uvidíte neuvěřitelné věci a nebýt to za druhé světové, tak tam někde hledám agenta 007, ten také umí řídit všechno a střílet ze všeho... Také se dozvíte, že německý tank se řídí stejně jako traktor někde doma v Idaho.... Sdkfz asi také.. --- Jinak obsah lže jak když tiskne, pisatel neměl ánung o čem píše ať už jde o popisované postavy nebo celý úkol mise - jednotka opravdu nebude hledat kanon V3 (mimochodem ví někdo co to kanón Fau drei vůbec je? .-)) . No nic. Dávám dvě nášivky s lebzou, ale je to jen tak tak. Hodně slabá a laciná kávička. * * ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vojnove prasce alebo Vojenske osipane /prelozene u nas ako Valecna Banda/ je len dalsim podpriemernym filmom vo filmografii Dolpha Lundgrena /Zuctovani v Malem Tokiu, Vyhlidka na Vrazdu, Cas Pomsty/, ktory svoje najlepsie filmy tocil zaciatkom 90. rokov. Potom nastupilo - asi okolo rokov 1999 - 2000 - plane filmove obdobie, kedy vyslovene tocil jeden brak za druhym. Uz okolo 2005 - 06 som si myslel, ze je s jeho filmami amen a ze uz nikdy nenatoci slusny film. Omyl! Prisiel slusny Skyn Trade, no ale potom zase nasleduje dost velka bieda, teda vlastne nuda. Vidno, ako si Lundgren s Luke Gossom /Rely Smrti 2/ film uzivaju, ale deje sa toho len zufalo malo a aj tie akcnejsie casti su jaxi jalove a nemaju sancu vyraznejsie strhnut. Nijako potom tomu nepomohol ani Noah Segan /Looper/. Tempo je tiez pomale a nestrhne : 30 % ()

otík

všechny recenze uživatele

Hrát ve filmu s názvem "Válečná prasata" si Dolphík přál jistě již od začátku své kariéry. :-) Další film, na který se nepodívám, i když jsem si kdysi dal úkol mrknout na všechny filmy mých oblíbených akčně vyšumělých ikon (Lundgren & Van Damme & Seagal). Bohužel už tak dva roky vím, že na tyto sračky je můj volný čas moc drahý. ()

ti88na 

všechny recenze uživatele

Vojnová blbina, ktoré nie je dobrá ani na zahnanie dlhej chvíle. Celý dej stojí na hlúpom a nelogickom scenári, nudí a záverečná akcia je tak neakčná a ešte k tomu hlúpa, že sa to človeku až nechce veriť. Oceňujem, že film je krátky a cez všetky jeho negatíva sa jeho sledovanie dá prežiť, ale to je tak všetko. Dolpha Lundrena som nikdy nevyhľadávala, ale tu bol celkom znesiteľný, čo sa nedalo povedať o tej bande, z ktorej sa snažil urobiť ukáznených vojakov. Jedná sa o zbytočnú a podpriemernú záležitosť, ktorú sa neoplatí pozerať ani keď ste fanúšikom daného žánru. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (6)

  • Zhruba ve 40. minutě kdy dostávají Jack Wosick (Luke Goss) a Hans Picault (Dolph Lundgren) rozkazy od plukovníka A.J. Reddinga (Mickey Rourke), se mění pozice brýlí na stole. Plukovník je odhodí a brýle se postaví na stůl, ale v dalších záběrech už leží. (masekjc)
  • Ve filmu je použitý střední tank PzKpfw III. a obrněné vozidlo pěchoty Sd.Kfz. 251. (Lucas87)
  • Natáčení probíhalo od 21. října do 12. listopadu 2014. (GASTON73)

Reklama

Reklama