Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá kouzelnice se spolu s přáteli vydává do zaniklého města obrů. Chtějí získat zkamenělé srdce rozlomené na čtyři části. Nesmí dovolit, aby se dostalo do rukou temným silám... Mladá kouzelnice Marek ve starodávném mytickém světě plném netvorů, draků a oblud vládne nebezpečnými silami černé magie a se svou družinou dobrodruhů bojuje proti temným silám, které chtějí ovládnout a zotročit svět. Tentokrát musí odvážná žena porazit legendárního černokněžníka Szorloka a jeho vyslance Kishkumena, který se s armádou netvorů chce zmocnit cizí země a rozšířit v ní hrůzostrašnou nákazu – mor, měnící vše živé na nemrtvé... (TV Prima)

(více)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Dabing z JOJky je síce slovenský a ok, ale ten preklad je hrozný. Vravím vám, keď nevie prekladač o téme nič prekladá otrocky. Lich Lord nie je žiadny Král Lich (bože ako debilne to znie). Skôr Pán nemŕtvych alebo nemŕtvy pán, alebo pán smrti, kráľ smrti hocičo, len nie ten stupídny kráľ lich, hrôza.

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Celkom dobré fantasy. Fantasy filmov je ako šafranu, obzvlášt tých lepších. Páčili sa mi drobné detaily, napr. stvárnenie čarovnej paličky ale aj bludenie v podzemných jaskyniach. Akcia mi prišla v pohode (žiadny parkinson). Ten drak bol ozaj viditeľne digitálny a pohyby nie celkom plynulé, avšak celkovo je film ok. Ale deti to asi baviť moc nebude.

Ide o to, že príbeh niekomu môže prísť nudný, avšak tu sa kladie dôraz aj na rozprávanie a nie len na akciu. 

Taký lepší fantasy TV film.

PS: Kevin Sorbo mi tu prišiel zbytočný (v 1. dieli +/- tiež). Možno to brať ako cameo.

Reklama

Reklama