foto

Adam Johnson

  • nar. 12.5.1973 (46 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Out of Liberty
Resilience and the Last Spike
2018 Little Women
Miss Arizona
The Appearance
2017 My Brother the Time Traveler
Small Town Crime
2016 Cyborg X
Mythica: Soumrak bohů
Mythica: Železná koruna
2015 Dudes & Dragons
Dívčí kemp
Lekce života
Miracle Maker
Mythica: Boj o Darkspore
Mythica: Hledání hrdinů
Mythica: Čaroděj
2014 K-9 Adventures: Legend of the Lost Gold
Last Straw, The
The Christmas Dragon
2013 Dragonfyre
K-9 Adventures: A Christmas Tale
Muž na míru
Vamp U
2012 Inside
2011 Dawn of the Dragonslayer
Orcs!
2010 Frozen
Repo
The Maze
2009 Dračí past
Father in Israel
Girls Just Wanna Rock
Na táboře
2008 Rounds
2007 Happy Valley
Singles 2nd Ward, The
Tears of a King
2006 Simon řekl
2005 In Memory of My Father
2003 R.M., The
2002 Charly
Spolek nezadaných
You Always Stalk the Ones You Love
2001 Fluffer
1998 Sandman

TV seriály

2019 The Outpost (TV seriál)
We Only Kill to Survive (S02E01)
2018 The Outpost (TV seriál)
The Vex Rezicon (S01E09)
Beyond the Wall (S01E08)
The Book of Names (S01E06)
další epizody (5)
Shooter (TV seriál)
The Importance of Service (S03E04)
2017 Tohle jsme my (TV seriál)
Bratři (S02E05)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Crime & Punishment (S04E22)
The Bank Job (S04E21)
2013 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Okénko po okénku (S14E05)
2012 Strážce pořádku (TV seriál)
The Gunfighter (S03E01)
Dexter (TV seriál)
Zodpovědní dospělí (S07E10)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky