Reklama

Reklama

Michal David a Lucie Vondráčková - Hit tour 2013

(koncert)

Obsahy(1)

Dva nejposlouchanější české hlasy společně se svými největšími hity poprvé na jednom pódiu! (TV Nova)

Recenze (5)

DavidAAAA 

všechny recenze uživatele

Příliš mnoho Vondráčkové a jejího slabounkýho hlasu.. Bohužel, tv záznamy koncertů nikdy nedosáhnou kvalit originálu, což je nejspíš i tento případ. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Křehká květinka českého showbiznisu Lucka Vondráčková spojila síly s dinosaurem české diskotéky Michalem Davidem a v roce 2013 procestovali česká města se svou super světelnou pařanskou show. Jejich živý koncert jsem nezažil, ale asi to byl slušný disko zážitek od Davida spojený s několika pomalejšími i tanečními písněmi Vondráčkové. V televizi to samozřejmě nijak zážitkově nevyzní, ale osobně moc nechápu, k čemu Míša potřebuje na svém koncertu Vondráčkovou, když jeho písně jsou jednak naprosto odlišné a hlavně stále má spoustu fanoušků, kteří rádi navštíví jeho koncert a propotí nejedno triko. Na druhé straně Vondráčková by jen těžko vyprodala stadiony, takže z její strany toto spojení chápu. Jsem v letech, kdy mi už Davidovi písně nic neříkají, ale když vidím ty nadšené fanoušky, být tam, taky bych si asi poskočil. Celkově koncert asi dobrý, v televizi takové nic moc. PS: díky dramaturgii TV Nova, že takový nezávadný koncert dává po půlnoci a ještě pořad začne o 17 minut později. Fakt super vizitka, paní programová ředitelko! ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Velkopodiová show po česku tak, jak se to fanouškům může líbit a v Ostravě dvojnásob. Repertoár je ducduc trochu pořád na dlouhé slabiky, režie přenosu také není zrovna skvostná, ale Lucka se svým intonačně slušným i když co do intenzity limitovaným hlasem všechno před pozadím choreografií zvládá důstojně. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Postavit na jedno pódium v době moderování Klubu marmeláda se zaseklou Lucii Vondráčkovou společně s ničeho se neštítícím Michalem Davidem a to vše za potlesku diváků, kteří pomocí stroje času přispěchaly z roku 2001, kde se účastnili natáčení Dobrot Petra Novotného.......hm, tak tomu se u nás v pornoprůmyslu říká ozajstný bizzar. ()

Reklama

Reklama