Reklama

Reklama

Švédská trojka

(pořad)
Komedie / Publicistický
Česko, 2013

Obsahy(1)

Johnny Valda si bere do parády virální videa. Úspěšný vlog, který si nebere servítky! (Jurrax)

Recenze (39)

Atewi 

všechny recenze uživatele

Fenomén youtuberů moc nesleduji, ale musím říct, že od té doby, co jsem narazila na Valdu, se k jeho videím jednou za čas vracím a dívám se, co má nového (a to nejen Švédskou trojku). Nějaký extra úbytek kvality, o kterém tu (a i přímo na Youtube) mnoho z vás píše příliš nesleduji, ale možná je to tím, že se mi Valda prostě trefil do humoru a tak mi nevadí ani opakované vtipy. Ze stejného důvodu i moje hodnocení, neznám moc lidí s podobným smyslem pro humor a Valda mi přijde, že takovým člověkem je, takže tak. Držím mu palce v budoucnu a těším se na další i třeba nové nápady.. :) ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Asi by už to chtělo nějakou zásadnější změnu. Vydávat tolik dílů prakticky na stejné brdo bez nějaké výraznější obměny asi není úplně to nejlepší z dlouhodobého hlediska... Ale kvalitu si to pořád drží a Johny Valda i Ted stále dokáží zabavit a pronést vtipnou hlášku, za což může i vhodný výběr parodovaných videí... ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Trapnej pokus o =3, Johnny Valda je nepříjemnej dement, kterej má IQ 3letýho dauna a dělá tam ze sebe ještě většího retarda než je, takže asi můžete předvídat, jak to dopadlo. Hrozně trapný pokusy o vtip, jediný plus jsou ty videa, které vybírá celkem dobré, jen pak skončí video a na scénu příjde sám retard a je to celý v píči. Vůbec by mi nevadilo, kdyby ho někde něco přejelo a Švédská trojka se zrušila, je to hnus. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Když máš náladu pod psa, tak si udělej hopsa....no, a nebo si pusť Valdu. Žlutozubý týpek, který je příjemně fekálně vtipný. A slabší díly mu až tolik nevyčítám, protože slabší dny mají i ti nejlepší z nás! Každopádně, pokud sáhnete po starších dílech, tak v podstatě nemůžete udělat chybu. *Edit 13.7. Ty vé, zuby už jsou bílé!!! Hot! ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Internetový-pořad. Johnny Valda se přikradl na internet a snaží se zaujmout svým, ne moc vkusným humorem. Propracovanost videí nelze upřít, ovšem, když samotný "herec" působí tak ryze nesympaticky, je těžké pousmát se na jeho "vtípky." | Průměr všech zhlédnutých epizod: 30% (1*) | ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama