Reklama

Reklama

Jeff Dunham: All Over the Map

(pořad)
USA, 2014, 83 min

Režie:

Robb Dipple

Scénář:

Jeff Dunham

Účinkují:

Jeff Dunham
(další profese)

Recenze (11)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jeffovo turné po jevištích celého světa. Krom sestřihů různých scének šitých na tělo zemím, kde zrovna Jeff vystupoval, to funguje i jako takový lehký cestovatelský dokument. Jeff se nebojí ničeho a zejména v arabských zemích všechny ty srandičky s Achmedem chtěly asi solidní nervy ze železa. Ale kdo by se zlobil, když je to pořád taková neskutečná p*del. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Až na tu Malajsii, to měl v klidu, neboť Achmeda mají rádi všude, pak tam přišel s francouzským bratrem Jacquem :-). Jinak dobrý nápad se sestřihem z celého turné, aby to nebylo pořád to samé, je to rozmanitější zvlášť, když se zaměří na něco z toho státu a dělá si z toho legraci. Dobrá zábava a jako bonus chválím titulky od Fog Froga neboť co nešlo přeložit, tak vhodně a hlavně vtipně nahradil, takže by se i neangličtinář pobavil. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

I když to není 100% show a díváme se na spoustu vaty okolo, je to zajímavá podívaná. Asi nejcennější jsou ty kulturní rozdíly obecenstva (Achmed v Izraeli vs Arabské emiráty vs Malajsie... neskutečný!). Celkově ten pohled na jeho svět a úskalí (ztráta zavazadel - včetně loutek samozřejmě) dávají neskutečně celistvý pohled na fenomen jakým jeho představení jsou. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Jeff jako vždy nezklamal. Jde o takový sestřih s celého jeho turné po vybrané části světa. Takže je to rozmanité, jelikož si v každé zemi vezme na paškál nějakou neobvyklost a z té si dělá srandu. Pro fanoušky Jeffa povinnost vidět. Je vtipný jako vždy i když na Spark of Insanity to rozhodně nemá. Největší sranda že muslimové mají nejradši Achmeda. Hodnocení: 82/100. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Jelikož už jsem kdysi jedno vystoupení Jeffa a jeho úžasných loutek viděla , tak mi tohle letem , světem přišlo maličko slabší , ale stejně jsou tam vtipy , které baví úžasně a Achmed je prostě nejlepší , ale ani ostatní nejsou k zahození . Jediné , co mi maličko vadilo byli ty přeskoky ze země do země ala dokument , ale jinak jsem se opět skvěle bavila. Nejvíc se mi líbilo v Abú Dabí , ale ani Singapur nebyl k zahození , vtipy k dané zemi byli naprosto trefné a tématické řekněme :D ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama