Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho. Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem.
Mezi stálé účinkující pořadu budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace. Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. (TV Prima)

(více)

Recenze (262)

rodier 

všechny recenze uživatele

Tentokrat se musim zdejsich zrud zastat. Hrajeme s Alim je naprostej shit. Nema to absolutne zadnej smer, zadnej cil. Koncept je vymyslenej behem 10 minut vo pauze na zachode. Ja verim ze to musi bejt sranda bejt tam, parit a kecat a jeste si za to nechat platit (neni to zas neci trafika?) ale davat to do TV? To se hodi max tak na onen you.bo stream. AT radeji daj delsi Re-play. 1 hvezda za kocku Veroniku :) ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je nebesky špatný, dokonce tak, že to ve mě evokuje potřebu chopit se nejbližšího kovového předmětu a pokusit se ho rozkousat a bít se s ním do hlavy zároveň, tady se nepovedlo NIC, účinkující jsou zoufale nevtipní (jestli jsou taková i jejich sólo youtubácká videa netuším, s čestnou výjimkou Martina Roty, ale než to jít zjistit, to si raděj nechám vytrhat všechny chlupy na rukou. Po jednom), "zábava" je nulová tak dokonale, že z toho bylo trapně i mě a dokonalý vrchol zmaru je titulní Ali, který na mě už za časů Score působil jako někdo, kdo se snaží okopírovat level TV, aniž by měl kouska vtipu, charisma, či schopnosti zaujmout. A hle, ono mu to zůstalo! Co je ovšem na tomhle pořadu nejzajímavější, je fakt, že ho někdo v téhle technicky poloamatérské a intergalakticky nudné podobě odsouhlasil do tv vysílání. ps: vydržel jsem dvě epizody, jsem hrdina! ()

Reklama

riza-do odpad!

všechny recenze uživatele

Osobně jsem se na Hrajeme s Alim koukl díky několika YouTuberům. Rozum jsem ale měl nechat v jiné místnosti. Absolutní degradace svéráznosti youtuberů, herní zábavy a koneckonců i televizní zábavy. Pořad obecně nemá moc hlavu sni patu a dost mi připomíná home-video podobně jako Moto cestou necestou, jen z herního večera s pizzou a pivkem. Je mi líto Martina Roty, že se v něčem tak nezvládnutén tak angažuje. ()

elent 

všechny recenze uživatele

banda lidí kolem třicítky se nechává opíjet rohlíkem tím, že se to líbí dětem školou povinných... na které zároveň touhle břečkou cílí. Jako argument modelu "není to pořad o hrách, ale je to pořad o tom, jak se kamarádi sejdou a hrajou hry", to je prostě úplnej úlet. Tak si to natáčejte, proč ne, ale nelezte s tím na obrazovku... ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Ale, ale, ale. Kde máte problém, kulihrášci? Tady je víc odpadů, než u posledního dílu Twilight ságy! Ouky, nejde o žádnou krutě převratnou věc, která by změnila můj život... Ovšem, celkem to pobaví a neurazí. Je patrné, že tuhle partičku společná práce baví, a jejich pohoda je osvěžující. V dnešní době, kdy se z TV valí jen negace, je to osvěžující. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama